normal hali bile yaşlı görünüyor artık genc kadın rolleri oynayamazniye sırıtıyon nurgül hala taş gibi kadın
normal hali bile yaşlı görünüyor artık genc kadın rolleri oynayamazniye sırıtıyon nurgül hala taş gibi kadın
sus kız donu zilli destere bile nurgülü seçer sana karşınormal hali bile yaşlı görünüyor artık genc kadın rolleri oynayamaz
hahah hayırr yıldızlar yarışıyorda @destere de yaşlı diyordu 1 veriyordusus kız donu zilli destere bile nurgülü seçer sana karşı
o sana şirin gözükmek içindihahah hayırr yıldızlar yarışıyorda @destere de yaşlı diyordu 1 veriyordu
ıyy bu arada meryem dün türkiyeye dönmüşo sana şirin gözükmek içindi
kız rüzgar efenin dizideki rolü bitmiş çok üzüldüm o ka entrikanın içinde masum masum etrafa bakınıyordu neyse destereden sana mesaj var çiğdem bana he desin hemen 1 düzine rüzgar efe yapalım diyor gerçi sizin yaptıklarınız katil bebek chucky e benzer ama olsun .ss @Bully @Harunnn60 @Doğu @MEnes @DarkLeqenD @cookies @vadikızııyy bu arada meryem dün türkiyeye dönmüş
aaa uydurma bee destere yazdığını görmeden inanmamkız rüzgar efenin dizideki rolü bitmiş çok üzüldüm o ka entrikanın içinde masum masum etrafa bakınıyordu neyse destereden sana mesaj var çiğdem bana he desin hemen 1 düzine rüzgar efe yapalım diyor gerçi sizin yaptıklarınız katil bebek chucky e benzer ama olsun .ss @Bully @Harunnn60 @Doğu @MEnes @DarkLeqenD @cookies @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 50614
bebek nasılaaa uydurma bee destere yazdığını görmeden inanmam
aa çok sevimsiz ben bunun ilk haberini söylediğindede sevmemiştim bu bebeğibebek nasıl
destere çok sevmişti bir gözü şama bir gözü bağdata bakıyor demiştiaa çok sevimsiz ben bunun ilk haberini söylediğindede sevmemiştim bu bebeği
Sen bi diğer tarafına baksana sana bir şey gönderdim. Ama kendini hazırla yani sonrada şok olma.aaa uydurma bee destere yazdığını görmeden inanmam
aaa gördüm neden foruma gelmediiği belli oldu beyefendinin rahatca halt yiyemiyor forumda oluncaSen bi diğer tarafına baksana sana bir şey gönderdim. Ama kendini hazırla yani sonrada şok olma.
Yakında buluşurlar gidiş o gidiş.aaa gördüm neden foruma gelmediiği belli oldu beyefendinin rahatca halt yiyemiyor forumda olunca
@xenrexxx Ahan can't wait to watch it. Sooperrrub serial it would be [emoji106] [emoji173] [emoji173]ay resmen dünyaya yayılmaya devam @Dr.Sabahat kösem comes to your country @Doğu @MEnes @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully @ozgur2113