normal hali bile yaşlı görünüyor artık genc kadın rolleri oynayamazniye sırıtıyon nurgül hala taş gibi kadın![]()
normal hali bile yaşlı görünüyor artık genc kadın rolleri oynayamazniye sırıtıyon nurgül hala taş gibi kadın![]()
sus kız donu zilli destere bile nurgülü seçer sana karşınormal hali bile yaşlı görünüyor artık genc kadın rolleri oynayamaz![]()
hahah hayırr yıldızlar yarışıyorda @destere de yaşlı diyordu 1 veriyordusus kız donu zilli destere bile nurgülü seçer sana karşı![]()
o sana şirin gözükmek içindi
ıyy bu arada meryem dün türkiyeye dönmüşo sana şirin gözükmek içindi![]()
kız rüzgar efenin dizideki rolü bitmiş çok üzüldüm o ka entrikanın içinde masum masum etrafa bakınıyorduıyy bu arada meryem dün türkiyeye dönmüş![]()
aaa uydurma bee destere yazdığını görmeden inanmamkız rüzgar efenin dizideki rolü bitmiş çok üzüldüm o ka entrikanın içinde masum masum etrafa bakınıyorduneyse destereden sana mesaj var çiğdem bana he desin hemen 1 düzine rüzgar efe yapalım diyor gerçi sizin yaptıklarınız katil bebek chucky e benzer ama olsun .ss @Bully @Harunnn60 @Doğu @MEnes @DarkLeqenD @cookies @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 50614
bebek nasılaaa uydurma bee destere yazdığını görmeden inanmam![]()
aa çok sevimsiz ben bunun ilk haberini söylediğindede sevmemiştim bu bebeğibebek nasıl![]()
destere çok sevmişti bir gözü şama bir gözü bağdata bakıyor demiştiaa çok sevimsiz ben bunun ilk haberini söylediğindede sevmemiştim bu bebeği![]()
Sen bi diğer tarafına baksana sana bir şey gönderdim.aaa uydurma bee destere yazdığını görmeden inanmam![]()
aaa gördüm neden foruma gelmediiği belli oldu beyefendinin rahatca halt yiyemiyor forumda oluncaSen bi diğer tarafına baksana sana bir şey gönderdim.Ama kendini hazırla yani sonrada şok olma.
![]()
Yakında buluşurlar gidiş o gidiş.aaa gördüm neden foruma gelmediiği belli oldu beyefendinin rahatca halt yiyemiyor forumda olunca![]()
noldu ben anlamadım
@xenrexxx Ahan can't wait to watch it. Sooperrrub serial it would be [emoji106] [emoji173] [emoji173]ay resmen dünyaya yayılmaya devam @Dr.Sabahat kösem comes to your country@Doğu @MEnes @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully @ozgur2113