Yok ondan degil baska yerden baktim ben mesajlara göre degil konunun acilma saatine göre gösteriyorMesaj yazıldığı icin olmasın o![]()
Yok ondan degil baska yerden baktim ben mesajlara göre degil konunun acilma saatine göre gösteriyorMesaj yazıldığı icin olmasın o![]()
aynen polatYok ondan degil baska yerden baktim ben mesajlara göre degil konunun acilma saatine göre gösteriyor![]()
Forumun saati bozulmus o zamanYok ondan degil baska yerden baktim ben mesajlara göre degil konunun acilma saatine göre gösteriyor![]()
hemen itirazlar. hep sen olmazsın zaten kabullenmelisin bnce artık.Forumun saati bozulmus o zaman![]()
İbo = oburibo damla efecik memüç ü nasil buluon.![]()
Görecez bakalim aga böyle devam ederse zor olur ama düzelirse rahat olurOlamaz artık Damlaya geçildi SMS'te dün Acundan ayarı yedi![]()
![]()
yunus gidecek bence.İbo = obur
Damla = ne yaptigi belli degil
Efecik = terbiyesiz karaktersizin teki
Memic = sinsirella![]()
Görecez bakalim aga böyle devam ederse zor olur ama düzelirse rahat olur![]()
![]()
Bilemiyorum artik o kadariniForumun saati bozulmus o zaman![]()
Bence atakan gideryunus gidecek bence.![]()
sana kızgınlıgımdan. serkay küfür etti. ama kendime ettim dedi işte. semih de terbiyesiz adam bana ettin demeye geitirdi ki öyle ydi bence.Serkay ile seko derken ?
Bilemiyorum artik o kadarini
Bence atakan gider![]()
Saka yaptim zatensana kızgınlıgımdan. serkay küfür etti. ama kendime ettim dedi işte. semih de terbiyesiz adam bana ettin demeye geitirdi ki öyle ydi bence.![]()
![]()
yok bea sende
yani.
![]()
umarım memüç gider de görür gününü. sinsirella şeytani.
![]()
damla da gitsin bir an önce o çok çok daha sinsi çünkü memiçten net!!Saka yaptim zatenbence acun memici göndermez yunus gider haftaya memic gider diye düsünüyorum
![]()
Yok canim memicin eline kimse su dökemezdamla da gitsin bir an önce o çok çok daha sinsi çünkü memiçten net!!: D
Linki eklemeyi unuttun herhalde
Demiştim ben ama bana hemen .... geçtiler. neyse anlayan anladı çok sağol kankim
Sonunda cözebildin ben ilk baktigimda anlamistim yönetici ben olmaliymisim senin yerine
Sen demiştin ama ben senin lafınla pat diye konuyu silemem.Demiştim ben ama bana hemen .... geçtiler. neyse anlayan anladı çok sağol kankimyiğit sence kim 1 . olacak
![]()
![]()
bence elenecek gibi bu hafta ama umarım gitmez cidden ya seviyorum biraz onu.Memüc gidecek Yunusu elemez Acun![]()
Forumda olsaydım etkinlik bölümünden direk olayı görüp çözüme kavuşturuyordum, saniyesi saniyesine de not düşünüyordum.Sonunda cözebildin ben ilk baktigimda anlamistim yönetici ben olmaliymisim senin yerine![]()
Yok kanıtım da vardı ki?Sen demiştin ama ben senin lafınla pat diye konuyu silemem.![]()