Maskeli Fedai
Favori Üye
İkisi aynı şey mi birisi fiziksel özelliğiyle dalga geçiyor birisi onun laflarıyla dalga geçiyorSemih daha efecani taklit etti onu niye deginmiyorsun))))
İkisi aynı şey mi birisi fiziksel özelliğiyle dalga geçiyor birisi onun laflarıyla dalga geçiyorSemih daha efecani taklit etti onu niye deginmiyorsun))))
Ne laflariyla ses tonuyla tavrıyla dalga geçti aynı şeyİkisi aynı şey mi birisi fiziksel özelliğiyle dalga geçiyor birisi onun laflarıyla dalga geçiyor
AdagadahadagsaqgsjsgadahsaaaNe laflariyla ses tonuyla tavrıyla dalga geçti aynı şey
Sen onu bunu bıraktı Semih sembolü aldı sevenleri sms atmasın diye adam zorladı aldı bireyseliNe laflariyla ses tonuyla tavrıyla dalga geçti aynı şey
Korkudan kerimoğlu gidince semih tutuştu)))Sen onu bunu bıraktı Semih sembolü aldı sevenleri sms atmasın diye adam zorladı aldı bireyseli![]()
Atkanın hakkını yedi. Şu acun olayına bi el at parmak bas bişeyler yapFandomlar yine Acun'u adalete davet ediyorNe oldu yine ?
![]()
Adam Serkayla Efecanı eleştirmemek için inanılmaz zorluyorAdagadahadagsaqgsjsgadahsaaa![]()
Fark ettim zatenAdam Serkayla Efecanı eleştirmemek için inanılmaz zorluyor![]()
İzleyemedim bölümü bir şey söyleyemeyeceğimAtkanın hakkını yedi. Şu acun olayına bi el at parmak bas bişeyler yap![]()
Bence duyacak acunİzleyemedim bölümü bir şey söyleyemeyeceğimAma yine de'' Eeeeyy Acun adaletli ol hak yeme'' diyorum
![]()
Adam instagramı fanlar ağlamasın diye kullanıyor adamı bi rahat bırakın be kardeşim belki adam snapchatten köpekli video atacak bi huzur verinBence duyacak acunyine instagramda video paylaşir
![]()