Yatma ya bosver uyuma bu gece
Yatma ya bosver uyuma bu gece
Herkes birbirinden etkileniyor. Herkes birbirine bişey yapmaya hak görüyor.Bitik bi survivor izliyoruz.Yahuu acunun ne diyeceği belli . Burda imajdan kaybeden semih oldu hani kimseye dokunmayan sinirlerine hakim olan semih vardı ya zaferden ve Atakandan pek farkı yok
Oyunu kaybetmişsin sevmedigin biri gelmiş sana bayrak atıyor o da gelir sana atar bu böyle.Aha aha aha kaybeden semih . Sinirlerine hakim olan fiİksel temas yapmayan semih kaybetti
Zafer yapınca zafer hakisz diyenler aynısını semih yapınca ama tahrik var ))))Oyunu kaybetmişsin sevmedigin biri gelmiş sana bayrak atıyor o da gelir sana atar bu böyle.
Semih arkadaşı güç oyununda tokatladı ya hala konuşuyor boş insan Serkay
Yapılanı eleştiriyormuyorum olacak o kadar burda semih imajdan kaybediyor diyorumHerkes birbirinden etkileniyor. Herkes birbirine bişey yapmaya hak görüyor.Bitik bi survivor izliyoruz.
Zafer şiddetten değil tehtitten dikalifiye oldu diyen de sendinZafer yapınca zafer hakisz diyenler aynısını semih yapınca ama tahrik var ))))
Zaten kazanınca Kerimoğlunun diş yapısıyla dalga geçtiler.Zafer yapınca zafer hakisz diyenler aynısını semih yapınca ama tahrik var ))))
Semihten ikisi de var kafana bayrağı yerleştirim tehditde. Sayılmıyor mu)))Zafer şiddetten değil tehtitten dikalifiye oldu diyen de sendin![]()
Ne imajından kaybediyor? Twittera bakıcam şimdi semihçiler çoşmuştur. Kaybettikleri için atakancılar da coşmuşturYapılanı eleştiriyormuyorum olacak o kadar burda semih imajdan kaybediyor diyorum
Sayılmıyor. Kafa kırmak kafaya geçirmek artık türkçede deyimSemihten ikisi de var kafana bayrağı yerleştirim tehditde. Sayılmıyor mu)))
Yunus varken nagihanı yazanın aklına şaşirimBu defa Atakanın kazanmasını istiyorum o zaman işler karışır Nagihan kesin potaya girer
Semihin kitlesine Gore zaten semih ne yapsa hakkıdır ))) twiterda eli yuzu iyi bir twit gormedim ezber laflarNe imajından kaybediyor? Twittera bakıcam şimdi semihçiler çoşmuştur. Kaybettikleri için atakancılar da coşmuştur![]()
Orjinal bi tweet görsün cümle alemSemihin kitlesine Gore zaten semih ne yapsa hakkıdır ))) twiterda eli yuzu iyi bir twit gormedim ezber laflar
Doğru diyosun ben Yunusu unuttumSayılmıyor. Kafa kırmak kafaya geçirmek artık türkçede deyim
Yunus varken nagihanı yazanın aklına şaşirimnagi ilk 4'te hem
![]()
Serkayi tartışan mi var serkayin kişiliği bu hele karnı ackan aman serkayla yanasmayacagin ))Zaten kazanınca Kerimoğlunun diş yapısıyla dalga geçtiler.
Serkay Semihe bilerek attığını az önce itiraf etti.
Aaa ben buna yormamiştim😕 yazıklar olsun diyelim.Ekli dosyayı görüntüle 50571
Gizem Kerimoğlunun diş yapısıyla dalga geçiyorlar.Adamlar insanlarla dalga geçmeyi hak görüyorlar kendilerine
@beyazsoy @Forumdash @dosimosi
Semih daha efecani taklit etti onu niye deginmiyorsun))))Ekli dosyayı görüntüle 50571
Gizem Kerimoğlunun diş yapısıyla dalga geçiyorlar.Adamlar insanlarla dalga geçmeyi hak görüyorlar kendilerine
@beyazsoy @Forumdash @dosimosi