Semih kaybedince cirkeflesti yine aha haha ))))
Serkay ona fırlatmasaydı Semih hiçbirşey yapmayacaktı kim olsa sinirlenir@Billy Kane @dosimosi sizin iddialar çürüdü, gerçek tahminciniz var burada![]()
@eskici kanki ben mi kazandım ne
Semih terbiyesizi alıp bayrağı attı Efeye, Acun ses çıkarmadı.
Her zaman yapıyor bunu şimdi ki hali değil.Serkay ona fırlatmasaydı Semih hiçbirşey yapmayacaktı kim olsa sinirlenir
Acun daha geçen hafta fırça çekti rakibinize direkt öyle şeyler yapmayın diye. Nesi haksız?Semih haksiz uste çıkmaya çalışıyor )))
Kazanınca bayrak önüne atılıyor her zaman nagihan az mı attı bayrağı semih fiziksel temas yapıyor ustune de uste çıkmaya çalışıyor )))) fiziksel temas varsa haksızsinsidie bu semih Öztürk atasözü))))Serkay ona fırlatmasaydı Semih hiçbirşey yapmayacaktı kim olsa sinirlenir
Acun nasilki gönulluler birbirlerine girmesin istiyor nagihanida yollamaz bir sure 😉Nagi gitse de buralar bi şenlense
Semih çirkefleşti yine .ss
Ona bayrağı atarsa böyle cevabını alırKazanınca bayrak önüne atılıyor her zaman nagihan az mı attı bayrağı semih fiziksel temas yapıyor ustune de uste çıkmaya çalışıyor )))) fiziksel temas varsa haksızsinsidie bu semih Öztürk atasözü))))
Senin kazanman icin yarin ünlülerin kazanmasi lazim@Billy Kane @dosimosi sizin iddialar çürüdü, gerçek tahminciniz var burada![]()
@eskici kanki ben mi kazandım ne
Semih terbiyesizi alıp bayrağı attı Efeye, Acun ses çıkarmadı.
Bayrağı önüne atmakta ne var Yahuu nagi her zaman yapıyor . Kimse nagiye fiziksel temas yapmadı .Acun daha geçen hafta fırça çekti rakibinize direkt öyle şeyler yapmayın diye. Nesi haksız?
Acunu dinle lütfenBayrağı önüne atmakta ne var Yahuu nagi her zaman yapıyor . Kimse nagiye fiziksel temas yapmadı .
Semih fiİksel temas konusunda hep haklidir bu semihin piyari ama burada da kaybetti)))
Inşallah ben kazanmam o zamanSenin kazanman icin yarin ünlülerin kazanmasi lazim![]()
Fiziksel temas yapımı kaybedersinOna bayrağı atarsa böyle cevabını alıriyi izleyin programı
Acun gol attı SerkayaBayrağı önüne atmakta ne var Yahuu nagi her zaman yapıyor . Kimse nagiye fiziksel temas yapmadı .
Semih fiİksel temas konusunda hep haklidir bu semihin piyari ama burada da kaybetti)))
Aha aha aha kaybeden semih . Sinirlerine hakim olan fiİksel temas yapmayan semih kaybettiAcun gol attı Serkaya![]()
Yahuu acunun ne diyeceği belli . Burda imajdan kaybeden semih oldu hani kimseye dokunmayan sinirlerine hakim olan semih vardı ya zaferden ve Atakandan pek farkı yokEfe sen(memiçe) sonra bize verirsin dedibunlar numaralaşmişlar
hani bunlar küstü? Hani bunlar kavgalıydı?
Acunu dinle lütfen![]()