Bende simdi baktim. Dun serkayin dedigi gibi ibrahim damlanin kiz versiyonu. Tisörtten dolayi gözler yanilmis@dosimosi fragman izledim de Damla oynamıyor. Yanlış hatırlıyorsun.
Bende simdi baktim. Dun serkayin dedigi gibi ibrahim damlanin kiz versiyonu. Tisörtten dolayi gözler yanilmis@dosimosi fragman izledim de Damla oynamıyor. Yanlış hatırlıyorsun.
Yunusun ne sucu var. Yattarada ayni sekilde kaybettiUlan Yunus kaybedeceksek sırf senin yüzünden kaybedecez
Ünlüler 4 sayı alana kadar bizimkiler 1 sayı alır gibime geliyor. Alamıyorlarsa elensin biri zatenYunus - Efecan
Efecan kazandi
Ünlülerin kazanma ihtimali yok kim salliyor ya ünlüler alcak diye gönüllüler kazanacak %100![]()
21.45-22.15 aralıgında reklam verdi 23.45e kadar reklam vermez daha9-6 reklamlar
Fark olacağından rekla vermişler önceden21.45-22.15 aralıgında reklam verdi 23.45e kadar reklam vermez daha
Efe bişey diyemediSemihten Efecan'a efsane hareket![]()
Ben kesin birsey vardir demedim zaten. Bakalim dogrumu dedim. Arkanizda acun var olacak tabiki böyle 😉@Billy Kane @dosimosi sizin iddialar çürüdü, gerçek tahminciniz var burada![]()
@eskici kanki ben mi kazandım ne
Semih terbiyesizi alıp bayrağı attı Efeye, Acun ses çıkarmadı.