Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Keşke öyle bir şey olsa, değişimin geleceğine inanırım o zaman. Bakalım hem Galatasaray için hem Vadi için en kritik yaz önümüzdeki yaz sanırım. :D
İnşallah hem galatasarayımız hem vadimiz tekrar şaha kalkar gerçekten bu sene ikisi de bizi çok üzdü

BeyazTv'de bölüm başladı. Kahvemi yaptım bu efsane bölümlerle Perşembe gününe start veriyorum :A

TOTAL

2 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:45:50 23:16:13 4.92 13.08

AB

6 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:45:50 23:16:13 2.93 8.17

ABC1

3 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:45:50 23:16:13 3.62 9.84

13 Yıllık Kurtlar Vadisi tarihinin görmüş olduğu tüm gruplarda en düşük reytingler! Totalde ilk kez 5 in, ab de ilk kez 3 ün abc1 de de ilk kez 4 ün altına düştük. Kurtlar Vadisi tarihinin en kara günlerinden biri şu reyting tablosu sözün bittiği an! Böyle gidersek reyting yüzünden yayından kaldıracaklar iş artık çok ciddi bir boyuta gelmiş en kısa zamanda sezon finali yapılması lazım daha şimdiden dibi gördük ramazana kadar sürerse avrupa futbol şampiyonası falanda var o sıcak yeminle totalde 1 ab de 0.5 falan alacak kadar düşeriz vadiyi 1 gram seviyolarsa acilen sezon finali yapsınlar

Lan bunlar kafayı yemiş önümüzdeki hafta olmaması lazımdı sonraki haftada sezon finali olmasi lazimdi

Lan bunlar kafayı yemiş önümüzdeki hafta olmaması lazımdı sonraki haftada sezon finali olmasi lazimdi
aga çok büyük hatalar yapılıyor seneyi görememe ihtimalimiz var sana söylim daha 4 bölüm varsa geçmiş olsun ramazan gelince 1 reytinge düşecez

aga çok büyük hatalar yapılıyor seneyi görememe ihtimalimiz var sana söylim daha 4 bölüm varsa geçmiş olsun ramazan gelince 1 reytinge düşecez
Ben 299 da bitecegini sanmiyordum 297 sezon finali olur diyordum diger turlusu agir salakliken bari 298 de bitse

Ben 299 da bitecegini sanmiyordum 297 sezon finali olur diyordum diger turlusu agir salakliken bari 298 de bitse
bu kadar büyük hata peş peşe anca bu kadar olur yani bu saatten sonra bizim konuşacak bişeyimiz yok aga kuzu gibi sonunu bekleyecez bir yapım şirketi bu kadar hatayı ardı ardına yapıp kafasına sıkamaz normalde haftaya 297 ile sezon finali yapmamız gerekiyordu aptal herifler rezil ettiler bizi

abla boş boş konuşma Allah aşkına zaten sinirliyim görmüyon mu durumu reyting tablosuna bir bak istersen 300. bölüm deniyor sezon finali için o zamana kadar iyice eriyip rezil bi duruma gelebiliriz

Kesin konuşacağıma boş konuşurum daha iyi:D evet ratingleri gördüm survivor yayınlana
kadar bu ratingleri gördükmü biz görmedik bak bahane etmiyorum hemen bahane
denilmesin de durum öyleydi onu diyorum bende 4 bölüm olması kötü değil zamanında
tatile giriyor ama ramazan olduğu için kötü bir durum olabilir ki senaryodan bende
memnun değilim beni yanlış anlamayalım da ben kesin konuşamayalım diyorum

Kesin konuşacağıma boş konuşurum daha iyi:D evet ratingleri gördüm survivor yayınlana
kadar bu ratingleri gördükmü biz görmedik bak bahane etmiyorum hemen bahane
denilmesin de durum öyleydi onu diyorum bende 4 bölüm olması kötü değil zamanında
tatile giriyor ama ramazan olduğu için kötü bir durum olabilir ki senaryodan bende
memnun değilim beni yanlış anlamayalım da ben kesin konuşamayalım diyorum
yav ne survivoru survivor ne ki bizi etkilesin yine boş konuşuyorsun bizi sadece kendi durumumuz etkiler dandik yarışmlaar değil. yazın da gelmesiyle doğal düşüş oluyor zaten sezon finalini en kısa sürede yapmak lazım

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan