show tv ye geçersek büyük etkisi olacağına inanıyorumFazla bir şey sayılmaz yetişirim bu hafta sonu. Zaten sezon da bitti sayılır, artık hedef bu sezondan ve kanadan bir an önce kurtulmak sonuçta. Tabi iyi ve umut veren bir sonla.
Keşke öyle bir şey olsa, değişimin geleceğine inanırım o zaman. Bakalım hem Galatasaray için hem Vadi için en kritik yaz önümüzdeki yaz sanırım.show tv ye geçersek büyük etkisi olacağına inanıyorum
İnşallah hem galatasarayımız hem vadimiz tekrar şaha kalkar gerçekten bu sene ikisi de bizi çok üzdüKeşke öyle bir şey olsa, değişimin geleceğine inanırım o zaman. Bakalım hem Galatasaray için hem Vadi için en kritik yaz önümüzdeki yaz sanırım.
İnşallah tek temennimiz bu.İnşallah hem galatasarayımız hem vadimiz tekrar şaha kalkar gerçekten bu sene ikisi de bizi çok üzdü
Yine mi Civil War'a gidiyosun agaBen ikisini de izleyemeyeceğim. Sinemaya gideceğim bu akşam. Zaten geçen bölümü de hala fırsat bulup izleyemedim. Gelince anca onu izlerim, yarın da bugün ki bölümü aradan çıkarırım.
X Men Apocalypse bu sefer.Yine mi Civil War'a gidiyosun aga
aga çok büyük hatalar yapılıyor seneyi görememe ihtimalimiz var sana söylim daha 4 bölüm varsa geçmiş olsun ramazan gelince 1 reytinge düşecezLan bunlar kafayı yemiş önümüzdeki hafta olmaması lazımdı sonraki haftada sezon finali olmasi lazimdi
Ben 299 da bitecegini sanmiyordum 297 sezon finali olur diyordum diger turlusu agir salakliken bari 298 de bitseaga çok büyük hatalar yapılıyor seneyi görememe ihtimalimiz var sana söylim daha 4 bölüm varsa geçmiş olsun ramazan gelince 1 reytinge düşecez
bu kadar büyük hata peş peşe anca bu kadar olur yani bu saatten sonra bizim konuşacak bişeyimiz yok aga kuzu gibi sonunu bekleyecez bir yapım şirketi bu kadar hatayı ardı ardına yapıp kafasına sıkamaz normalde haftaya 297 ile sezon finali yapmamız gerekiyordu aptal herifler rezil ettiler biziBen 299 da bitecegini sanmiyordum 297 sezon finali olur diyordum diger turlusu agir salakliken bari 298 de bitse
aga çok büyük hatalar yapılıyor seneyi görememe ihtimalimiz var sana söylim daha 4 bölüm varsa geçmiş olsun ramazan gelince 1 reytinge düşecez
abla boş boş konuşma Allah aşkına zaten sinirliyim görmüyon mu durumu reyting tablosuna bir bak istersen 300. bölüm deniyor sezon finali için o zamana kadar iyice eriyip rezil bi duruma gelebilirizO kadarda olumsuz olma takasım ya
abla boş boş konuşma Allah aşkına zaten sinirliyim görmüyon mu durumu reyting tablosuna bir bak istersen 300. bölüm deniyor sezon finali için o zamana kadar iyice eriyip rezil bi duruma gelebiliriz
yav ne survivoru survivor ne ki bizi etkilesin yine boş konuşuyorsun bizi sadece kendi durumumuz etkiler dandik yarışmlaar değil. yazın da gelmesiyle doğal düşüş oluyor zaten sezon finalini en kısa sürede yapmak lazımKesin konuşacağıma boş konuşurum daha iyi evet ratingleri gördüm survivor yayınlana
kadar bu ratingleri gördükmü biz görmedik bak bahane etmiyorum hemen bahane
denilmesin de durum öyleydi onu diyorum bende 4 bölüm olması kötü değil zamanında
tatile giriyor ama ramazan olduğu için kötü bir durum olabilir ki senaryodan bende
memnun değilim beni yanlış anlamayalım da ben kesin konuşamayalım diyorum