Nereye ya ne uykusu bu saatte Tavuk senii.))Siz izleyin ben biraz kestirecem bazilariniz vadici ama olsun konuya arada bakin reklam arasi.
görusuruz
Başkan eskiden merakla bekliyordun ne oldu şimdi ne değişti.?))Merakla beklemiyoruz
Haha bizim bura gunesli. Karanlik olmasina saatler var yani bu aksam uykusu degil. Isten geldim acayip yorgunum. Her persembe yatiyorum benNereye ya ne uykusu bu saatte Tavuk senii.))
Güzellik uykusu sanırsam bu o zaman.)) bir yatarsın sen şimdi sabaha anca uyanırsın o zaman.))Haha bizim bura gunesli. Karanlik olmasina saatler var yani bu aksam uykusu degil. Isten geldim acayip yorgunum. Her persembe yatiyorum ben
Merakla beklemelik bir durum yok cünkü acunun ayni oyunlarini izliyoruz hepBaşkan eskiden merakla bekliyordun ne oldu şimdi ne değişti.?))
Istemem yan cebime koy misali onunkisiBaşkan eskiden merakla bekliyordun ne oldu şimdi ne değişti.?))
Ne yapıyor bu Acun gine ya seni kzıdırıyor.)))Merakla beklemelik bir durum yok cünkü acunun ayni oyunlarini izliyoruz hep
Yo yo ben 1 saat uyorum. 1 saat bakiniyorum sonra anca kendime geliyorum ve saatlercede uyanikim sonraGüzellik uykusu sanırsam bu o zaman.)) bir yatarsın sen şimdi sabaha anca uyanırsın o zaman.))
Bizi yiyor dosi aynen merakla bekliyor şimdi oyunlar oynanırkende heycandan eli ayağı titriyordur Serkan mıydı Serkaç mıydı o yenilince tansiyonu düşüyodur bizim eskicinin.))Istemem yan cebime koy misali onunkisi
Haftalar oldu @eskici nin merakla beklememesi ve hic bir bölumu kacirmamasi
Bakalim ölu olacakmi. Simdide cosmus 😛Konu ölü olur bugün Vadi ve diğer diziler var
Evet kacirmiyorum ama merakla da beklemiyorumIstemem yan cebime koy misali onunkisi
Haftalar oldu @eskici nin merakla beklememesi ve hic bir bölumu kacirmamasi
Hep ayni acun iste sacma sapan hareketler yapiyorNe yapıyor bu Acun gine ya seni kzıdırıyor.)))