- Reaksiyon puanı
- 59,027
- Puanı
- 1,060
Bu oyun Atakan ve İbrahimlik oyun zaten cüsselerinin de avantajlarını kullanmışlardır.bu aksam gönullulerin en iyisi ibrahimdi. hic sayi kaybetmedi
Bu oyun Atakan ve İbrahimlik oyun zaten cüsselerinin de avantajlarını kullanmışlardır.bu aksam gönullulerin en iyisi ibrahimdi. hic sayi kaybetmedi
kesinlikle. sen nasil atakanin sov yaptigi oyunu izlemezsin 😡 harika oynadi. hele bi tanesi var egilerek takla atarak serkayinkini dusurdu. her eslesmede Atakan dedi Ibrahim beni secer ama Ibrahim garanti sayilar icin digerlerini secti. ATAKANIN efecanla olan bir mucadelesinde acun cok mudahele etti, HAVADAN puanlar verdi efecana ama Atakanin kazanmasina mani olamadi. ayni seyi Nagihanada yapti. Atakan 5, nagihan 5 sayi aldi. nagihan yenildi Acunun moralini bozmasi yuzunden ama Atakan fire vermediBu oyun Atakan ve İbrahimlik oyun zaten cüsselerinin de avantajlarını kullanmışlardır.Atakan'ın 5 sayısını izlemem lazım en kısa sürede.
![]()
Evde değildim napayım.kesinlikle. sen nasil atakanin sov yaptigi oyunu izlemezsin 😡 harika oynadi. hele bi tanesi var egilerek takla atarak serkayinkini dusurdu. her eslesmede Atakan dedi Ibrahim beni secer ama Ibrahim garanti sayilar icin digerlerini secti. ATAKANIN efecanla olan bir mucadelesinde acun cok mudahele etti, HAVADAN puanlar verdi efecana ama Atakanin kazanmasina mani olamadi. ayni seyi Nagihanada yapti. Atakan 5, nagihan 5 sayi aldi. nagihan yenildi Acunun moralini bozmasi yuzunden ama Atakan fire vermedi![]()
Serkay bir kere geçti diye adama bel bağlama)))Damalaya artık acun oy yağdırır Serkay zaten oyu semihi dovuyor
Semih damlanın lafını anlamamis Damal diyor ki beni güçlü gordikleri için aday gösteri diyor ondan gurur verici ama semihin kafası fitne fesata çalıştığı için anlamdigi çok zeki ya)))
Haklisin semihi gecmen çok önemli bir şey değil)))Serkay bir kere geçti diye adama bel bağlama)))
Serkay Nagihana yaptığı hareketle karakterini göstermiş![]()