Semih ibonun karşısında madamken sen nerelerdeydin burda olmadığın için beni göremedin tabi@Billy Kane Serkayın Avatar Atakan karşısında madara oldu nerdesin![]()
Bugün semihin günüydü sayıya çok yaklaştı))))Atakan şov var bugün Serkay ve Efecik pazara gidiyor
Semih o iri cüsseli İboya karşı müthiş oynadı
Derken Serkay yine pazara gitti![]()
Nagihan uyarı yapmasa acun sallamıyor. Acun dünkü oyunda efeye torpil geçmiş bugun adamın sayfası kapatılmışSemih yukarı kaldırıyor acun tabiki arazi)))
Acun Naginin zaafını buldu sinir etmek için Damla kazansın diye oyunun ortasında bile durdurdu.Nagi ağlıyor sürekli hakemi etki altına alma rakibi bozUyor
Tabi acun Nagihana takılıp sinir etmezse kadını alırNeymis oylama ile yapiliyormus. Ibrahimi ilk oynuyor. yedik biz.Acun cok cirpiniyor. Atakana kalmadan nagihan finali yapar.
Acun nagiye iyi dayandı. Sürekli faullü oynuyor damlanin her yeri moratti acun lütuf etti de uyardi. Ayrıca arada durduğunda daha çok damlanin konsantrosyonu bozulur Zaten puanı kaybettiNagihan uyarı yapmasa acun sallamıyor. Acun dünkü oyunda efeye torpil geçmiş bugun adamın sayfası kapatılmış
Acun Naginin zaafını buldu sinir etmek için Damla kazansın diye oyunun ortasında bile durdurdu.
Tabi acun Nagihana takılıp sinir etmezse kadını alır![]()
Naginin siniri saolsun. Kadını sinir etti. Damla da vurmuş damla vurmadım demedi diyemedi. Acunu koruyordu zatenAcun nagiye iyi dayandı. Sürekli faullü oynuyor damlanin her yeri moratti acun lütuf etti de uyardi. Ayrıca arada durduğunda daha çok damlanin konsantrosyonu bozulur Zaten puanı kaybetti
Nagide ses geldi mi . Nagiyi vurdumu orucunda Peter oluyor)))Naginin siniri saolsun. Kadını sinir etti. Damla da vurmuş damla vurmadım demedi diyemedi. Acunu koruyordu zaten![]()
Nagi terlememiştir ses cıkmamiştir. Damla terlemiştir nemli tene yavaşta vursan ses cıkar.Nagide ses geldi mi . Nagiyi vurdumu orucunda Peter oluyor)))