Göreceli bir kavram bu.oyunculuğa bakılsa kimse özcan denize bölüm başı 96 bin vermezdi
Göreceli bir kavram bu.oyunculuğa bakılsa kimse özcan denize bölüm başı 96 bin vermezdi
la özcan denizin memesi yok ki nesi göreceli senin içinGöreceli bir kavram bu.
Özcan için demedim laf olsun diye dedim.la özcan denizin memesi yok ki nesi göreceli senin için
My de oynadiyaDevlet memuru çaliştirmiyoruz kadromuzda düzenli yer alsın Kocası onla çalişmak istiyormuş, Karadayı'dan sonra çok farklı bir rolde yer almak istiyor Berguzar. Annesi'nin ve kocasının yaptiği tarihi dizilere özeniyor. Evde damat kaynana bir olup parmak uzatarak Bergüzarla "sen tarihi dizide oynamadın ki" diye ezikliyorlarmiş
@xemrexxx 'in bile aklına gelmemişti o zaman postumu yenileyeyim. Ancak tarihi dizilerde figuran konuk olursun diye ezikliyorlarmişGecen Serenay bir ropörtajda teklif bekledigini ima etmisti. ona teklif göturulebilir. Kivancla uyumlu olurlar ama eger siyah beyaz kisi icin deniliyorsa tugba olmali.
My de oynadiya
@xemrexxx 'in bile aklına gelmemişti o zaman postumu yenileyeyim. Ancak tarihi dizilerde figuran konuk olursun diye ezikliyorlarmiş
Bence kocasıyla oynar yine belirteyim
İyyy iku cahal toplanmiş.ssYurt disi satışından pay mı? Ya sen kimsin ki
Sence böyle bir olay vaki mi? Bunu isterken hangi maddenin etkisindeydi acaba Ya sen futbolcuların bir sonraki satışından %20 pay isteyen Real Madrid misin ki pay istiyon !?İyyy iku cahal toplanmiş.ss
Kadina tapiyiler yurtdişinda nirmaldir isteğiSence böyle bir olay vaki mi? Bunu isterken hangi maddenin etkisindeydi acaba Ya sen futbolcuların bir sonraki satışından %20 pay isteyen Real Madrid misin ki pay istiyon !?
Ötede bayıl atv'den pay istesin ay yapımdan değilİyyy iku cahal toplanmiş.ss
Oraya yerleşsin o zaman Bu arada Beyazıt Öztürk Türkiye'yi terk etmişKadina tapiyiler yurtdişinda nirmaldir isteği
Atv kesin mi haklisin sen de kerem çatay yurtdişi satişi olmasa kar edemeyiz demişti prestij gitti para da gitmesin bariÖtede bayıl atv'den pay istesin ay yapımdan değil
İlk postta dedik bee... Sılayla gündemde Cansu Dere yurtdışında. Sılanın satişi da atv'de. O yuzden gitsin atv'den istesin diyorumAtv kesin mi haklisin sen de kerem çatay yurtdişi satişi olmasa kar edemeyiz demişti prestij gitti para da gitmesin bari
Ezeli niye çöpe attinİlk postta dedik bee... Sılayla gündemde Cansu Dere yurtdışında. Sılanın satişi da atv'de. O yuzden gitsin atv'den istesin diyorum
Geeçekleri kabul etmeyene laf anlatıyorumsana göre öyle
ne alaka @destere ye sordum ben hep cansu için izledim dedi yani, herkes senin gibi düşünmek zorunda değilGeeçekleri kabul etmeyene laf anlatıyorum