Şu kadının ne ekran yüzü var ne de doğru düzgün bir oyunculuğu. Neden bu kadar abartılıyor hiç anlamıyorum...
dünyada safi oyunculuğun prim yaptığı yer var mıŞu kadının ne ekran yüzü var ne de doğru düzgün bir oyunculuğu. Neden bu kadar abartılıyor hiç anlamıyorum...
Tamam ama kadın güzel de değil yani. Mesela Tuba Büyüküstün'ünde oyunculuğu iyi değil ama kadının yüzü ekrana gayette yakışıyor. Ama bu Cansu Dere gibi çok soğuk ve itici bir kadını ısrarla ekrana çıkartmaya çalışmalarını anlamıyorum. Beyaz Gece bu sezon başlamış olsaydı eğer Ay Yapım hatırına bile uzun süre ekranda kalmazdı herhalde. Analar ve Anneler gibi kısa sürede biterdi bence...dünyada safi oyunculuğun prim yaptığı yer var mı
belki soğuk yüzleri sevenler var mesela @destereTamam ama kadın güzel de değil yani. Mesela Tuba Büyüküstün'ünde oyunculuğu iyi değil ama kadının yüzü ekrana gayette yakışıyor. Ama bu Cansu Dere gibi çok soğuk ve itici bir kadını ısrarla ekrana çıkartmaya çalışmalarını anlamıyorum. Beyaz Gece bu sezon başlamış olsaydı eğer Ay Yapım hatırına bile uzun süre ekranda kalmazdı herhalde. Analar ve Anneler gibi kısa sürede biterdi bence...
Arkadaki Özcan Deniz yorumun güldürdü.belki soğuk yüzleri sevenler var mesela @destere
ibrahim çelikkolun hiçbir dizisi yüksek reyting alamıyorken adama 70 bin veriyorlar cansu derenin son 2 dizisi oldukça iyiydi
ayrıca dizinin bütçesine bakar o iş düşük bütçeli bir iş olursa artık kpa ya da uek gibi yurtdışı satışıyla devam edebiliyor reytingi düşük olsa da
boyunun 1.75 olduğunu duuynca tüm karizması yıkıldı gözümdeArkadaki Özcan Deniz yorumun güldürdü.
Valla ben İbrahim Çelikkol'u beğeniyorum. Hem ekrana da çok yakışıyor, oyunculuğu da iyi. Bir tek Reaksiyon'da beklediğim performansın bir tık altındaydı ama Karadağlar'da çok iyiydi. Yani yine de 70'te abartılı ama Endemol zaten Kördüğüm'e hunharca para harcamıştı basına sızan haberlerden gördüğümüz kadarıyla. O yüzden 70 doğruysa da şaşırmadım pek açıkçası...
İnternette 1.87 yazıyor. Ayrıca o adam hiç öyle minyon durmuyor yani 1.75 olduğunu düşünmek için kör olmak lazım.boyunun 1.75 olduğunu duuynca tüm karizması yıkıldı gözümde
ilk sayfada yazdım galiba bir daha yazayım dizi sektörünün toplam geliri 500 milyon dolara yakın bunun 250 milyonu yani yarısı yurtdışı satışından geliyor cansu dere de bu alanda halit ergenç ve beren saatten sonra en başarılı isim gibi o yüzzden bu rakam çok da anormal değil bence
dediğim gibi yurtdışı satışıyla devam ettirebilirler kösem bile en pahalı dizi olmasına rağmen devam ediyor 2.5-3 reytingleİnternette 1.87 yazıyor. Ayrıca o adam hiç öyle minyon durmuyor yani 1.75 olduğunu düşünmek için kör olmak lazım.
Dizi tutturmak artık isme bağlı değil ki yani en azından Türkiye'de değil. Hazal Kaya'da, Kıvanç Tatlıtuğ'da keza Beren Saat ve Tuba Büyüküstün'de hep son dizilerinde döküldüler yani. Ki Cansu Dere Ezel'den bu yana 5 yıldır ekranlarda yer almadı, onun işi daha da zor... MY'yi saymıyorum konuk oyuncuydu neticede.
Kösem farklı ama netice de. O MY'nin şanıyla devam ediyor. Kendi başarısı değil bu. O yüzden işi o kadar kolay olmayacak Cansu'nun da bakalım.dediğim gibi yurtdışı satışıyla devam ettirebilirler kösem bile en pahalı dizi olmasına rağmen devam ediyor 2.5-3 reytingle
1.75 miş her okuduğuna inanma
kösemde berenin etkisi yok diyorsun yani @Bully i konuya davet ediyorumKösem farklı ama netice de. O MY'nin şanıyla devam ediyor. Kendi başarısı değil bu. O yüzden işi o kadar kolay olmayacak Cansu'nun da bakalım.
Ay Emre adam herkül gibi iri yarı bi şey. O adam da 1.75'lik mi boy var sen de Allah aşkına. 1.87 daha inandırıcı geliyor 1.75'e göre.
Lafı çevirme ben sadece mantık kurmaya çalışıyorum. Ayrıca MY'yi satın almayan bir ülke sırf Beren olduğu için neden Kösem'i satın alsın ki? O yüzden bana pek mantıklı gelmiyor.kösemde berenin etkisi yok diyorsun yani @Bully i konuya davet ediyorum
bak burada öyle diyor
http://www.milliyet.com.tr/celikkol-un-sasirtan-kopegi-magazin-2124956/
hazal gibi takoz kullanıyor olmasınLafı çevirme ben sadece mantık kurmaya çalışıyorum. Ayrıca MY'yi satın almayan bir ülke sırf Beren olduğu için neden Kösem'i satın alsın ki? O yüzden bana pek mantıklı gelmiyor.
Haber Milliyet'in olduğu için yanlışlık yapılması çok normaldir. O adam 1.75 olamaz. Hatice Şendil'in de boyu uzun ama Karadağlar'da yine boy farkı vardı aralarında. Keza İffet'te olsun, Kördüğüm'de olsun yani partnerleriyle aralarında gözle görülür bir boy farkı oluyor.
Takozu sanki sadece Hazal kullanıyor gibi diyorsun ya. Beren'de kullanıyor takozu ona bakarsan. Şu an dizide rol alan çoğu kadın oyuncu hatta bazı erkek oyuncular da kullanıyor ama İbrahim Çelikkol'un kullandığını zannetmiyorum.hazal gibi takoz kullanıyor olmasın
Adam eski basketçi 175 nasıl oluyorkösemde berenin etkisi yok diyorsun yani @Bully i konuya davet ediyorum
bak burada öyle diyor
http://www.milliyet.com.tr/celikkol-un-sasirtan-kopegi-magazin-2124956/
ne var bunda 1.65 lik basketçi de varAdam eski basketçi 175 nasıl oluyor
165 kazulet gibi adamalrın arasında napıyor? Topları mı yokluyor pardon topluyorne var bunda 1.65 lik basketçi de var
çok cahilsin165 kazulet gibi adamalrın arasında napıyor? Topları mı yokluyor pardon topluyor