Noktasından virgülüne kadar katılıyorum195. Bölüm sonrası ekib hemfikir olup konsepti sonlandırsaydı bugün 'Eşkıya' dizisini değil de Kurtlar'ın yeni konseptini izler olurduk belki. 10. Yıl sezonu 'Pusu' konseptine yakışır bir finaldı.
Pusat kesin ölüyormuş. Hatta ölüm sahnesi bile çekildi deniyor.. 300. Bölüm Sezon Finaliymiş.
Bir Yusuf uğruna Çakırın oğlunu harcayacaklar kim bu senaryoyu yazdıysa Allah bildigi gibi yapsinPusat kesin ölüyormuş. Hatta ölüm sahnesi bile çekildi deniyor.. 300. Bölüm Sezon Finaliymiş.
vay arkadaş bu kadar olur ne diyim inş yalandırPusat kesin ölüyormuş. Hatta ölüm sahnesi bile çekildi deniyor.. 300. Bölüm Sezon Finaliymiş.
ya dur ben buna da temkinli yaklaşıyorum henüz buna inanmak için sebep yok yalnız son fragmanda pusat ön plandaydı bakalım ne yapacakAllah rahmet eylesin.. Cenazemiz sezon finalinden sonraki Cuma günü öğle ezanına müteakip kalkacaktır
Yeni sezonda Alpacino falan gelirse anca tatmin olurum o kadar söylüyorum. PanaFilm binasına dış mihraklar gaz mı üflüyor ben anlamadım ki arkadaş..
Bir yapım kendi ayağına niye sıkar, sebebi nedir anlamak çok güç..
Son fragmanda cayır cayır belli oluyor aga daha ne yapsınlar işte. Yazıklar olsun Süleyman Çakır mezarında ters parende atıyor şu anya dur ben buna da temkinli yaklaşıyorum henüz buna inanmak için sebep yok yalnız son fragmanda pusat ön plandaydı bakalım ne yapacak
süleyman ı takan kim onu salla ben düşmüşüm pusat ın derdine ben şimdilik inanmıyorum öleceğine ancak sağlam bir kaynaktan görürsem inanırım zamanında abdülhey ile ilgilide tüyo çıkmıştı son ana kdar inanmamıştım şu an için psuat ölmez diyorum agaSon fragmanda cayır cayır belli oluyor aga daha ne yapsınlar işte. Yazıklar olsun Süleyman Çakır mezarında ters parende atıyor şu an
aa anlaşılan yeni sezonu tamamen yusufa bırakıcaklarPusat kesin ölüyormuş. Hatta ölüm sahnesi bile çekildi deniyor.. 300. Bölüm Sezon Finaliymiş.
Ha bi de o var afferin kız yine ince gördünaa anlaşılan yeni sezonu tamamen yusufa bırakıcaklar
görkem sevindik zaten bu sezon çıkıcağını tahmin edip söylüyordum çünkü rolunden memnun değilmiş çocuğu siyah sancağa yollayark resmen ayak altından çektiler bu yeni fragmanın olayıda anlaşılıyor şuan pusatı seyirci gözünde nefret uyandırmaya çalısacaklar sonrada öldürücekler polatların ofisini tekrar istemeside bu yüzdenmiş demekki karakteri seyirci gözünde lekelicekler sadece bu fragmandan bile eleştiri geldi zaten vadicilerden pusata bunlara ne söylesek az
eğer dediğin gibi yine aynı hataya düşüp yusuf un rolünü arttırmak gibi bir düşünceleri varsa ; sence bu kadar aptallık yapılabilir mi yok artık diyorumaa anlaşılan yeni sezonu tamamen yusufa bırakıcaklar
görkem sevindik zaten bu sezon çıkıcağını tahmin edip söylüyordum çünkü rolunden memnun değilmiş çocuğu siyah sancağa yollayark resmen ayak altından çektiler bu yeni fragmanın olayıda anlaşılıyor şuan pusatı seyirci gözünde nefret uyandırmaya çalısacaklar sonrada öldürücekler polatların ofisini tekrar istemeside bu yüzdenmiş demekki karakteri seyirci gözünde lekelicekler sadece bu fragmandan bile eleştiri geldi zaten vadicilerden pusata bunlara ne söylesek az
eğer dediğin gibi yine aynı hataya düşüp yusuf un rolünü arttırmak gibi bir düşünceleri varsa ; sence bu kadar aptallık yapılabilir mi yok artık diyorum
pusat gerçekten çıkarsa aklıma başka birşey gelmiyor benim ölüm sahnesi çekildi deniliyormuş pusat şimdi durduk yere zaten neden polatları mekandan kovuyorki hemde ölüm sahnesi çekildikten sonra yazılıyor bu senaryo bas baya belli işte seyirci gözünde lekelicekler pusat karakterini bu bölümde polatlara baya baya düşmanlık edecek ozaman pusatHa bi de o var afferin kız yine ince gördün
Bunlarda bi de çiğdemin dediği gibi ölen karakteri itibarsızlaştırma var. Ulan Leyla öldü daha Elifle safiyenin haberi yok. Dizide bi kere adı geçmedi. Ne yaptı Çiğdem Batur size? Hadi Abdülheyi anladık gitti edhoda oynadı falan filan. Allah bunları bizim başımıza bilerek veriyor. Belki çok ah aldılar ondan bu haldeler.
Aynısını Pusat'a da yapacaklar at fava bekle
iyide bu adam sis ekibindeyken babasını rüyasında görüpde bu mekan benim diye mi ortaya çıkacak durduk yere suriye den istanbul a gelip gelmez bu tavıra bürünmesi nasıl bu kadar hızlı olabilir ki bir bölümü izlemek lazımpusat gerçekten çıkarsa aklıma başka birşey gelmiyor benim ölüm sahnesi çekildi deniliyormuş pusat şimdi durduk yere zaten neden polatları mekandan kovuyorki hemde ölüm sahnesi çekildikten sonra yazılıyor bu senaryo bas baya belli işte seyirci gözünde lekelicekler pusat karakterini bu bölümde polatlara baya baya düşmanlık edecek ozaman pusat
bak oda bir soru işareti ayrıca euro 2016 da var bir sezondaki kendi bölüm rekorunu kırmış oluruz oda bana uzak ihtimal geliyor 300. bölümü seneye izleriz brnceO değil de ciddi ciddi 300.bölümde mi sezon finali olacak ? Teravihe gidemicez o zaman
Aynen en geç 2 haziranda 298.bölüm ile sezon finali yapmamiz lazim yoksa 6 degil 3 bile alamayizbak oda bir soru işareti ayrıca euro 2016 da var bir sezondaki kendi bölüm rekorunu kırmış oluruz oda bana uzak ihtimal geliyor 300. bölümü seneye izleriz brnce