Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@batuhankaralar kesin mi aga daha önce Andy Garciadan sonra Sharon Stone falan gelecek diyodun onlar gibi balon olasilıgi var mi
Haber set içinden gelmiş aga ama temkinli davranmakta fayda var kesin hükmü vermeyelim bana sorarsan inşallah kesin değildir.

Bu arada Sharon Stone'a yenge vetosu gelmiş ama Andy Garcia yeniden gelebilir o daha belli değil.

Haber set içinden gelmiş aga ama temkinli davranmakta fayda var kesin hükmü vermeyelim bana sorarsan inşallah kesin değildir.

Bu arada Sharon Stone'a yenge vetosu gelmiş ama Andy Garcia yeniden gelebilir o daha belli değil.
Kanalla ilgili bir bilgi aldin mi

Nasıl yenge vetosu ya sanki ne yapacak tövbe tövbe :A

Kanalla ilgili bir bilgi aldin mi

Nasıl yenge vetosu ya sanki ne yapacak tövbe tövbe :A
%51 Kanal D ile yola devam aga. Ama ciddi tenkisat istiyorlarmış Star ve ATV de alternatif olarak duruyormuş kanal yönünden sıkıntı yok. Yenge olayına hiç girmeyelim usta Panadaki kayıtları bile sildirmiş durum o kadar vahim :A:A

%51 Kanal D ile yola devam aga. Ama ciddi tenkisat istiyorlarmış Star ve ATV de alternatif olarak duruyormuş kanal yönünden sıkıntı yok. Yenge olayına hiç girmeyelim usta Panadaki kayıtları bile sildirmiş durum o kadar vahim :A:A
Ulan Necati Şaşmaz hanımköylü mü oldu şimdi yazıklar olsun :A

İnşallah düğün kana bulanır :A mematinin Ruslara yaptığı gibi cam çerçeve aşağı iner :A Ama bu sahnenin özenerek çekilmesi gerekiyor.

Tilkinin kardesinin intikamini almak icin Polatin oglunu gebertmesi daha iyi bi secenek gibi :A
Mantıklı ama Tilkiye birinin Yusuf çapsızının Ustanın oğlu olduğunu söylemesi lazım :A

Ciddi tenkisat derken aga. İnşallah yeniden atvye geceriz orada erkek dizieri cogunlukta reytinglerimiz en az +2 artar
Yuh durum o kadar vahim ha :A

Ciddi tenkisat derken aga. İnşallah yeniden atvye geceriz orada erkek dizieri cogunlukta reytinglerimiz en az +2 artar
Yuh durum o kadar vahim ha :A
Yani indirim istiyorlar 10 reyting hedeflerken 5'e düşünce hakkıdır yani :D Bence Star'a geçmesi daha iyi ama orada da Kösem var gerçi sorun değil onun günü değişir ama en azından vadiye bir kalite gelir.

Ulan Necati Şaşmaz hanımköylü mü oldu şimdi yazıklar olsun :A

İnşallah düğün kana bulanır :A mematinin Ruslara yaptığı gibi cam çerçeve aşağı iner :A Ama bu sahnenin özenerek çekilmesi gerekiyor.

Mantıklı ama Tilkiye birinin Yusuf çapsızının Ustanın oğlu olduğunu söylemesi lazım :A
@papuleoo Vadinin setine gidecekti orada Tilkiye rastlarsa kulagina fisildasın :A

Yani indirim istiyorlar 10 reyting hedeflerken 5'e düşünce hakkıdır yani :D Bence Star'a geçmesi daha iyi ama orada da Kösem var gerçi sorun değil onun günü değişir ama en azından vadiye bir kalite gelir.
Sezon başından beri yayın stratejini kusura bakma b.k ederse 10 reytingleri rüyasında görür :A

Ben Star Tv ninde Kanal D'den pek farklı olacagini dusunmuyorum.

Bence giderse sete molotof falan atsın :A Özellikle Kayaoğlu Hanedanı'nın bulunduğu otağa(karavana:A) doğru :A

Bu Kayaoğlu'lardan anlaşılan sağlam sadece iki kişi varmış.. birisi 46'da yer alıyor diğeri Raci Şaşmaz'la birlikte.. Pana Film'de ise ne kadar gereksiz insan varsa toplanmış. Raci Şaşmaz'ın gitmesiyle alanı boş buldular tabi.. gelen geldi. Bir kez daha söylüyorum Necati Şaşmaz kendi iyi niyetinin kurbanı olmuştur.

Bu Kayaoğlu'lardan anlaşılan sağlam sadece iki kişi varmış.. birisi 46'da yer alıyor diğeri Raci Şaşmaz'la birlikte.. Pana Film'de ise ne kadar gereksiz insan varsa toplanmış. Raci Şaşmaz'ın gitmesiyle alanı boş buldular tabi.. gelen geldi. Bir kez daha söylüyorum Necati Şaşmaz kendi iyi niyetinin kurbanı olmuştur.
Aynen aga Game of Thrones'taki Lannisterlar gibi :A @MEnes bilir :A

Vadi ekibin dehşet senaryo ekibinden Ahmet Turgut

Geçen yılın programı.. 3:50'den itibaren biraz vadiye değinilyor

Yemin ederim Bahadır Özdener'ın katıldığı O efsane programları özledim.. programda vadi ile yaptığı sohbetler analizler tartışmalar vs. yazdıkları bölümler kadar keyfiliydi. Özelikle de eleştirilere karşı verdiği tarihi ayarlar unutulmaz.

195. Bölüm sonrası ekib hemfikir olup konsepti sonlandırsaydı bugün 'Eşkıya' dizisini değil de Kurtlar'ın yeni konseptini izler olurduk belki. 10. Yıl sezonu 'Pusu' konseptine yakışır bir finaldı.

Son düzenleme:
Lannisterlar her zaman borçlarını öder, bu Kayaoğlular onu da yapmazlar bence, bize olan borçlarını ödemediler sonuçta :A :A
Doğru önümüze adam gibi bir dizi koymadan Pana'nın demir tahtına oturdular :A Kral Eli de Kuzuzade Hanedanlığından Yusuf Kuzuzade :A