Beşiktaş'ı yenmemizi sağlamamız için gaza getirecekse yolla hemen.Sana bugün bir video atacam özeldenPazar günü için gaza gelmek adına izlersin
takaaaas duyuyorsan sesime gel agaaUlan özledim be
![]()
Beşiktaş'ı yenmemizi sağlamamız için gaza getirecekse yolla hemen.Sana bugün bir video atacam özeldenPazar günü için gaza gelmek adına izlersin
takaaaas duyuyorsan sesime gel agaaUlan özledim be
![]()
Beni bile ağlatan bir video düşünBeşiktaş'ı yenmemizi sağlamamız için gaza getirecekse yolla hemen.![]()
![]()
kız polatı gölgenin adamı takip ediyordu sanırım süpriz o
bir dahada süpriz olucak dedikleri bölüme bakarsam görürler izlemicemPolat'ın insansız hava aracı ile vurulması![]()
Yav bırak karıştırma hiç bence bu sürprize razı olalımbir dahada süpriz olucak dedikleri bölüme bakarsam görürler izlemicem![]()
3-4 günü kaldıOooo çok iyi. Bekliyorum.
Ben de pek muhabbet edemedim, yarım yamalak tanıştık konuştuk @takas la. Kaç günü kaldı, bir an önce gelsin de özlem bitsin.
Oh mis mis.![]()
Aynen la yarın 7 de kalkacağım. Yüklesinler de izleyelim bir an önce.La bölümü yükleyin yatacaz işimiz gücümüz var![]()
#ResmiHesaplaraKayyumAtansın yaz yazdırAynen la yarın 7 de kalkacağım. Yüklesinler de izleyelim bir an önce.![]()
La adam gitti yerine sen geçtin.#ResmiHesaplaraKayyumAtansın yaz yazdır![]()
Evet giderken devir teslim töreniyle sabaha karşı bu görevi teslim aldım sen uyuduktan sonra kirli ittifaklar döndüLa adam gitti yerine sen geçtin.Ortalığı karıştırmaya yer arıyorsun, fark etmedim değil.
![]()
Kimden bahsettiğimi anladın sanırım.
![]()
![]()
O zaman yeni ittifaklar sonucunda ben de pozisyonumu belirlemek durumundayım.Evet giderken devir teslim töreniyle sabaha karşı bu görevi teslim aldım sen uyuduktan sonra kirli ittifaklar döndü![]()
Güzel sistem Raskoln bunu beğendiO zaman yeni ittifaklar sonucunda ben de pozisyonumu belirlemek durumundayım.![]()
Senin yeni görevin sıvacı benim ki de sıvacının sınırlarını aşmamasını sağlayan kontrol mekanizması olur.
![]()
![]()
Yoksa seni banlayacak bunlar.Güzel sistem Raskoln bunu beğendi![]()
Bölüm yayınlandı git izle de gel haydiYoksa seni banlayacak bunlar.Benim görevim buna izin vermemek.
![]()
Ahan da yolcu yolunda gerek.Bölüm yayınlandı git izle de gel haydi![]()