Ohooo bu saatte. Sendeki hal hayra alamet değil.Hoşgeldin de benim uykum var goygoyu @destere ile yaparsınız artık bensiz
Ohooo bu saatte. Sendeki hal hayra alamet değil.Hoşgeldin de benim uykum var goygoyu @destere ile yaparsınız artık bensiz
@Bully mu tehdit etti acaba şüphelendim şimdi bu hafta 1 puanı garantiydi çünküAynen ha adamı başkan yaptın, çeyrek finalde kayboldu ortalıktan. Artık Kayyum atarız herhalde.
bari gidiceğini söyleseydide 1 günlük ara vermez dün başlatırdım oylamayı ama nerden bilicektim ayolllYalnız adama o kadar bu tarihlerde gideceksin dedim gitti gerçekten.
Haziran'a kadar diyor inş Ekim ayına kadar kalmaz bu iş.bari gidiceğini söyleseydide 1 günlük ara vermez dün başlatırdım oylamayı ama nerden bilicektim ayolll
en azından haber verdi bu sefer geçen yıl habersiz kaybolmuştu yanılmıyorsamHaziran'a kadar diyor inş Ekim ayına kadar kalmaz bu iş.
Yine sana benzeyen kızları bulur kesin. Ama buluyorda adam. Bir tanesini sana atmıştım hatta.en azından haber verdi bu sefer geçen yıl habersiz kaybolmuştu yanılmıyorsam
ama twetarda dolanmaya devam ediyordu eğer onu twetarda yakalarsan youtubenin racap videosunu at ona
Her yerden de bir şeyler çıkarıyorsun valla bravo. Ama sen de haklısın yarışma aksamamalı.en azından haber verdi bu sefer geçen yıl habersiz kaybolmuştu yanılmıyorsam
ama twetarda dolanmaya devam ediyordu eğer onu twetarda yakalarsan youtubenin racap videosunu at ona
1 tane daha var demiştin ama göstermedin onuYine sana benzeyen kızları bulur kesin. Ama buluyorda adam. Bir tanesini sana atmıştım hatta.
@Bully 1 puanından mahrum kalmasın ayollHer yerden de bir şeyler çıkarıyorsun valla bravo. Ama sen de haklısın yarışma aksamamalı.
Haziran'a kadar diyor inş Ekim ayına kadar kalmaz bu iş.
O kız fena yani biraz boşver. Yerinde durmuyor.
Haziran'da gelecekmiş. İşleri var sanırım.ne olduda hazirana kadar diyo harun
O kız fena yani biraz boşver. Yerinde durmuyor.
Haziran'da gelecekmiş. İşleri var sanırım.
Gerçi geçen sene sana 2 hafta sonra geleceğim deyip 4 ay sonra gelmişti.
Çiğdeme benziyor bir tanesi cidden. Sana göstermedim değil istesen sende görürdün.evet ya öyle olmuştu bana bak onun bulduğu kızların resmini nerden
buluyonda çiğdeme gösteriyon sen banada göster gerçekten çiğdeme
benziyormu
Çiğdeme benziyor bir tanesi cidden. Sana göstermedim değil istesen sende görürdün.