Oynamıyorum sıkıntı yok o zaman [emoji4]haxball konusundan anlamadığımız için konuya giremiyoruz girsek bişey anlamıyoruz o açıdan o sayfaya girenlerle bağımız kopuyor bu açıdan dedim haxball zararlı diye insanı soğutuyor arkadaşlardan )
Oynamıyorum sıkıntı yok o zaman [emoji4]haxball konusundan anlamadığımız için konuya giremiyoruz girsek bişey anlamıyoruz o açıdan o sayfaya girenlerle bağımız kopuyor bu açıdan dedim haxball zararlı diye insanı soğutuyor arkadaşlardan )
gökçe bahadır aklıma geldi bak şimdi onuda özledik uzun zamandır yok aramızdaKayıpŞehir arkadaşımı özledim. Facebook'ta ara ara görüşsem de forumdan ayrı düşmesine üzüldüğüm isimlerdendir.
Prncss yine ara ara benim zorlamalarımla girse de daimi girmesini isterdim. Keza Almila da öyle.
Onun dışında Yakup, Buğra, Ömer(zaten iletişimi koparmadım o ayrı gelmese de olur) onları da özledim.
Başka da aklıma gelen yok.
yalan olmasın bende çok severdim @takas ı ) yalnız kaç hafta banlandıki? iki üç haftaysa olmamış şöyle en az 5 yıl banlasalardı keşkeTemelli gitmedi ama @takas kardeşimi aşırı derecede özledim. Yakında bu hasret bitecek inş.
Ya kendisi Eli de nerede duruyor onungökçe bahadır aklıma geldi bak şimdi onuda özledik uzun zamandır yok aramızda
bu kadının peşindeki sapık kim acaba ? @Bully nin ilkeri değilmi
suçüstü yakalanmış gibi eliyle tam temas sağlayacak flaşlar patlamış aslında bir saniye sonrası belkide tamamen +18 e giriyordu erken çekim sayılır bu kareYa kendisi Eli de nerede duruyor onun
burda ilkeri suçlayacak değilim zaten gökçe at gibi bişeydi insanın eli istem dışı kayar ? refleks yani istem dışı bir tik gibi gerçekleşiyor olayİlker neyin peşinde olacağını iyi bilir
Merak etme o da seni özlemiş 2-3 güne burda
bu sevgi karşılıklı desene ne kadar mutlu oldum anlatamam? zaten bu dünyada karşılıksız aşklar yüzünden insanlar ne ıstıraplar çekmiş ama karşılıklı ise sorun yok samanlıkta bile eğleşiriz ) hayat bize güzelMerak etme o da seni özlemiş 2-3 güne burda
Bunu burdan alın bu niyeti bozdu @Çiğdem-'i de şuraya etiketleyeyim de ortalığa edeyim iyice Hahaha kaosssbu sevgi karşılıklı desene ne kadar mutlu oldum anlatamam? zaten bu dünyada karşılıksız aşklar yüzünden insanlar ne ıstıraplar çekmiş ama karşılıklı ise sorun yok samanlıkta bile eğleşiriz ) hayat bize güzel
@Çiğdem- in şimdi horultusu taaa trabzonda duyuluyor @MEnes e kadar gitmiştir ses ) arasanda bulamazsın hogatha konularını açtı bize emanet etti kuzuyu kurda teslim etti gibi bişey kendisi çekip gitti uyumaya sabah gelir ilk iş konusuna bakar sıvamışmıyız diye ama ona bundan sonra su yok gidip haxball a yorum yaparım onun konusunayapmam beklesin hogathaBunu burdan alın bu niyeti bozdu @Çiğdem-'i de şuraya etiketleyeyim de ortalığa edeyim iyice Hahaha kaosss
Sen de mi haxballcısın bi ben sevemedim şu oyunu la gel seni fps oyuncusu yapalım Ruslarla göğüs göğüse çarpışırsın@Çiğdem- in şimdi horultusu taaa trabzonda duyuluyor @MEnes e kadar gitmiştir ses ) arasanda bulamazsın hogatha konularını açtı bize emanet etti kuzuyu kurda teslim etti gibi bişey kendisi çekip gitti uyumaya sabah gelir ilk iş konusuna bakar sıvamışmıyız diye ama ona bundan sonra su yok gidip haxball a yorum yaparım onun konusunayapmam beklesin hogatha
bir önceki sayfadaki yorumlara hiçmi bakmadın ? haxball dan nefret ederim.. sırf bu yüzden @MEnes le kavğa edecektik bizi zor ayırdılar )Sen de mi haxballcısın bi ben sevemedim şu oyunu la gel seni fps oyuncusu yapalım Ruslarla göğüs göğüse çarpışırsın
Yok üşendim Neyse iyi bari seni kurtardık şu 8 bitlik oyundanbir önceki sayfadaki yorumlara hiçmi bakmadın ? haxball dan nefret ederim.. sırf bu yüzden @MEnes le kavğa edecektik bizi zor ayırdılar )
zaten sana son zamanlarda bir haller oldu iyice süt kuzusuna döndün şimdiden bu dönüş hayra alamet değil evlenirsen tam kılıbık olup çıkardın )Yok üşendim Neyse iyi bari seni kurtardık şu 8 bitlik oyundan
Ama @MEnes de seviyorsa vardır bir bildiği Saat geç oldu ben sütümü içip yatayım bu kadar geçlere dayanamıyorum
Belki de evlenmişimdirzaten sana son zamanlarda bir haller oldu iyice süt kuzusuna döndün şimdiden bu dönüş hayra alamet değil evlenirsen tam kılıbık olup çıkardın )
o işi eskiden yaptıysan inanırım ama son bir ay içinde birini buldumda kasırga nikahıyla evlendim hikayesi anlatacaksan hiç boşuna uğraşma kimse yutmazBelki de evlenmişimdir