Ice_Cool_23
Favori Üye
enver hepsini sıraya koysun ayrıntısıyla bakacağım zaten şimdi pek fazla izlemedim sahneleri güzel sahneyse hakkını veririz kötüyse yapacak bişey yok@destere Sen mesela hep Hazar Motan agliyor ya da Aras Bulut kavga ile geliyor die elestirmistin bendededim Efsunda hep komedide geliyor bir hafta aksiyonla gelelim dedim yani sirf senin icin yaptim oysa ki
ayy polat ağzını açıp 1 kelime bile konuşmuyor beeberbat
yinemi ağlıyor ? lanet olsun
MY ye geçiş yapmışsın daha izleyemedim ayrıntısıyla birde direk açamıyoruz youtube gönderme yapıyor bir ara ayrıntısıyla bakarım artık
@Bully senin ilker kertenkelesi nerde ?
bu hafta hapı yuttun bir puanım hazır ) hem çakır hemde polat karpuz gibi ortaya çıkmış birde benim tontoş özgüme hakaret ediyor namısız
keşke since paylaşsaydı? yine sıvamışsın ortalığı koskoca erdal abimizde karizma yerlebir@Since2011 uğramayacak galiba foruma Onun sahnesini ben yollayayım bari.
3.30'dan sonra izleyin zaten videoya tıkladığınızda benim ayarladığım saniyeden başlayacak video Kemerlerinizi bağlayın ve psikopat rolünü Türkiye'de en iyi oynayacak adamı seyredin 😉 Herkese başarılar
(son olarak hala 46'yı izlemeyenleri şiddetle kınıyorum )
@Mr.At @S.G.A.T. @Billy Kane @Çiğdem- @eskici @Bully @EnveR @denizz19 @EFE UYSAL @Tolstoyevski @MayısKralı @destere @turkuazz @MEnes @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @pompy @Since2011 @Ice_Cool_23
görüntüsüyle kirletmiş videoyu )ayy polat ağzını açıp 1 kelime bile konuşmuyor bee
ayrıca ohh ediyor çakırım o cadoloza
Adam bugüne kadar oy vermemiş kişileri etiketliyor beni etiketlemiyor hay kafana meteor düşsün inşallah. ss
kösemcilereböyleAdam bugüne kadar oy vermemiş kişileri etiketliyor beni etiketlemiyor hay kafana meteor düşsün inşallah. ss
Yarın akşam kullanırım.Oylama başlamıştır.Son oylama tarihi cuma 19:00'dur!
Yarışmacılar: @Ice_Cool_23 @denizz19 @Bully @turkuazz @Çiğdem- @xemrexxx @Since2011
Jüriler: @Doğu @destere @Felon @Billy Kane @Mr.At @S.G.A.T. @mrt-06 @eskici @MEnes @MayısKralı
Oylama başlamıştır.Son oylama tarihi cuma 19:00'dur!
Yarışmacılar: @Ice_Cool_23 @denizz19 @Bully @turkuazz @Çiğdem- @xemrexxx @Since2011
Jüriler: @Doğu @destere @Felon @Billy Kane @Mr.At @S.G.A.T. @mrt-06 @eskici @MEnes @MayısKralı