Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 7.Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@destere Sen mesela hep Hazar Motan agliyor ya da Aras Bulut kavga ile geliyor die elestirmistin bendededim Efsunda hep komedide geliyor bir hafta aksiyonla gelelim dedim yani sirf senin icin yaptim oysa ki :D

@destere Sen mesela hep Hazar Motan agliyor ya da Aras Bulut kavga ile geliyor die elestirmistin bendededim Efsunda hep komedide geliyor bir hafta aksiyonla gelelim dedim yani sirf senin icin yaptim oysa ki :D
enver hepsini sıraya koysun ayrıntısıyla bakacağım zaten :) şimdi pek fazla izlemedim sahneleri güzel sahneyse hakkını veririz kötüyse yapacak bişey yok :)

@EnveR i etiketliyoruzda kendisine rastlamak zor iş :)

berbat :)

yinemi ağlıyor ? lanet olsun :)

MY ye geçiş yapmışsın :) daha izleyemedim ayrıntısıyla birde direk açamıyoruz youtube gönderme yapıyor :) bir ara ayrıntısıyla bakarım artık :)

@Bully senin ilker kertenkelesi nerde ? :)

bu hafta hapı yuttun bir puanım hazır :)) hem çakır hemde polat karpuz gibi ortaya çıkmış :) birde benim tontoş özgüme hakaret ediyor namısız :)
ayy polat ağzını açıp 1 kelime bile konuşmuyor bee :F:F:F

ayrıca ohh ediyor çakırım o cadoloza :Z:Z:Z

@Since2011 uğramayacak galiba foruma :) Onun sahnesini ben yollayayım bari.
3.30'dan sonra izleyin zaten videoya tıkladığınızda benim ayarladığım saniyeden başlayacak video :) Kemerlerinizi bağlayın ve psikopat rolünü Türkiye'de en iyi oynayacak adamı seyredin 😉 Herkese başarılar :)

(son olarak hala 46'yı izlemeyenleri şiddetle kınıyorum :A)

@Mr.At @S.G.A.T. @Billy Kane @Çiğdem- @eskici @Bully @EnveR @denizz19 @EFE UYSAL @Tolstoyevski @MayısKralı @destere @turkuazz @MEnes @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @pompy @Since2011 @Ice_Cool_23

Son düzenleme:
@Since2011 uğramayacak galiba foruma :) Onun sahnesini ben yollayayım bari.
3.30'dan sonra izleyin zaten videoya tıkladığınızda benim ayarladığım saniyeden başlayacak video :) Kemerlerinizi bağlayın ve psikopat rolünü Türkiye'de en iyi oynayacak adamı seyredin 😉 Herkese başarılar :)

(son olarak hala 46'yı izlemeyenleri şiddetle kınıyorum :A)

@Mr.At @S.G.A.T. @Billy Kane @Çiğdem- @eskici @Bully @EnveR @denizz19 @EFE UYSAL @Tolstoyevski @MayısKralı @destere @turkuazz @MEnes @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @pompy @Since2011 @Ice_Cool_23
keşke since paylaşsaydı? yine sıvamışsın ortalığı :) koskoca erdal abimizde karizma yerlebir :)

ayy polat ağzını açıp 1 kelime bile konuşmuyor bee :F:F:F

ayrıca ohh ediyor çakırım o cadoloza :Z:Z:Z
görüntüsüyle kirletmiş videoyu :))

oylarımı kullandım arkadaşlar .. duyduk duymadık demeyin? hepsi berbattı umarım herkes elenir :))