Keith Long
Favori Üye
bumin han dedecanın arka sokaklara katılmasına nediyorsun kadirin patronu
bumin han dedecanın arka sokaklara katılmasına nediyorsun kadirin patronu
Haberim var ama maksimum 4-5 bölüm oynar ve bir Cevher Şanlı olamaz [emoji17]bumin han dedecan arka sokaklarda cavit karakterini oynayacak galiba mitçi olacak
@papuleoo
kadirin üstü
o bir caps çarşının yaptığıarkadaşlar özgür ozana walking deade katılmış arka sokaklardan ayrılmış kesin bilgi @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı @Doğu @MEnes @DarkLeqenD
Ekli dosyayı görüntüle 50295
Onu boşver de diziye başladın mı? [emoji2]arkadaşlar özgür ozana walking deade katılmış arka sokaklardan ayrılmış kesin bilgi @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı @Doğu @MEnes @DarkLeqenD
Ekli dosyayı görüntüle 50295
Kadir söyledi
Miti uzun bir zaman diziye katmayacaklar [emoji2]Kadir söyledi
basri demişti sizin büyükler bakmıyormu bu işeMiti uzun bir zaman diziye katmayacaklar [emoji2]
Fark-ı SILAdizi tam bitti derken şahlandı @Forumdash a ve @Çiğdem- e tepik attı @denizz19 un sılası olmasa gayet güzel bir liste @destere @Doğu @DarkLeqenD @MEnes @Harunnn60 @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 50305
dizi tam bitti derken şahlandı @Forumdash a ve @Çiğdem- e tepik attı @denizz19 un sılası olmasa gayet güzel bir liste @destere @Doğu @DarkLeqenD @MEnes @Harunnn60 @cookies @vadikızı
bir got geçebilmiş sılayı zaten sılayı geçmek için sağlam bir got şart )Fark-ı SILA
yabancı dizileri kalitesiz bulan arkadaşın izlediği diziyi görünce gözlerim yaşardıİnş Yusuf ölecek @Çiğdem- kapacak Yusufu ne de olsa ünlendi artık
)Şaşırdın mı peki?
laf arasında arka sokaklara laf etmişsin pompy gönderme yaparken seni nereye gönderecek Allah bilirbir got geçebilmiş sılayı zaten sılayı geçmek için sağlam bir got şart )
yabancı dizileri kalitesiz bulan arkadaşın izlediği diziyi görünce gözlerim yaşardı
)
@pompy i pompy nin sözleriyle vurmuşsun hiç yakıştıramadım sana ama kahkahada attım tabi istemsiz
(şaşırdınmı peki? )
Reyise laf yok.bir got geçebilmiş sılayı zaten sılayı geçmek için sağlam bir got şart )
yabancı dizileri kalitesiz bulan arkadaşın izlediği diziyi görünce gözlerim yaşardı
)
@pompy i pompy nin sözleriyle vurmuşsun hiç yakıştıramadım sana ama kahkahada attım tabi istemsiz
(şaşırdınmı peki? )
Reyting için ne kadar uzattılar ya.dizi tam bitti derken şahlandı @Forumdash a ve @Çiğdem- e tepik attı @denizz19 un sılası olmasa gayet güzel bir liste @destere @Doğu @DarkLeqenD @MEnes @Harunnn60 @cookies @vadikızı
Daha çok ağlıcazReyting için ne kadar uzattılar ya.
Sen ağlıyorsundur kesin. İnanırım valla sana.Daha çok ağlıcaz
daha böbrek ameliyatı varSen ağlıyorsundur kesin. İnanırım valla sana.
şaşırdınmı peki?Reyise laf yok.
diyalize bağlasınlar sürüm sürüm sürünsün hüsnü amcamızdaha böbrek ameliyatı var