o embesil kadına dayanamıyorum izlemiyorum bu kadar rezillik olmaz cidden sabır işi aga nagihan gibisi gelmez utanmaz arlanmazKonsey gibi konsey bee
Tuğba eğlenince hemen adaya gidince nagi yattara doldurmaya başladı atakan bastı hatta.. Semih naginin planın ortak oldu sadece Semih ne olan yapmış hala nagi yattaraya doldurmaya çalışıyor ezgiyi yaz diyeYancı mı komikmiş)))
Semih olmasa Nagihan Atakanı yazabilir mi yahu korkar Atakandan
Semih nagihana beyin ameliyatı yapar sen nasıl konuşuyorsun)))Hahaha Semih Nagihan'ın oyununa gelmiş Bu mu zeki dediğiniz arkadaş hemen atlamış
Helal olsun Yattara Nagihan'ı iyice ifşa etti Nagihan mort oldu resmen
sen niye yattara ya kızıyon kimi tutuon sen 🙂Yazıklar olsun Yattara "y" ile
Nagihan'ın Atakan'ı kötülediğini iyice ifşa ettine dedi yattara nagihan ezgiyi yazmamımı istedi dedi
Kimseyi aga Semihe sempatim var ama fan değilimsen niye yattara ya kızıyon kimi tutuon sen 🙂
Semih sınıfta kaldı bu konseyde beyin ameliyatını Nagihan ona yapmış belliSemih nagihana beyin ameliyatı yapar sen nasıl konuşuyorsun)))
yalnız senin değiminle konsey gibi konsey oh misKimseyi aga Semihe sempatim var ama fan değilim
Sabahtan beri diyorum @Maskeli Fedai yiye Semih naginin yancısı diye işte çıktı olay))). Nagi,, atakan yazılsın herkesi doldurmaya başladı yunus ile Semih bu dokdurusa balıklama atladı) kadın planını ruhbanın konseyi öncesi yaptı.. Semih puzzullara ameliyat yapa yapa sonunda kafada bir şey kalmamis))Semih sınıfta kaldı bu konseyde beyin ameliyatını Nagihan ona yapmış belli
Nagihan'ın Atakan'ı kötülediğini iyice ifşa etti
Kaosyalnız senin değiminle konsey gibi konsey oh mis