Survivor 2016 - 61. Bölüm Yorumları

Hadi inşallah yollar Semih şu iki iticiyi, ardından da Nagiye yol versin. :A :Z

@Bully gelmeden kusun nefretinizi sonra topuklarız :A

@Maskeli Fedai Ezgi yolcu :Z Dokunulmazlık Semih'in olsa ne süper olur be :A :A @Bully duymasın kin kusar simdi :F :A

@Bully duyarsa duysun çokta tınnnn :A

Atakan'a Semih Öztürk tarafından beyin ameliyatı
yapıldı :A
@Yiğitt Semih neyine yolluyor la Atakan'ı o daha Serkay'ı geçemiyor sms'te :A Hayal kurmayalım lütfen :A

@Doğu sen de mi brütüs :T: Atakan adamdır :A

@EFE UYSAL ve @Maskeli Fedai melunları siz çok konuşmayın la haftaya Atakan zirvede olduğunda görüşeceğiz sizlerle o zaman sakın çıkmayın karşıma :A

@Yiğitt Semih neyine yolluyor la Atakan'ı o daha Serkay'ı geçemiyor sms'te :A Hayal kurmayalım lütfen :A

@EFE UYSAL ve @Maskeli Fedai melunları siz çok konuşmayın la haftaya Atakan zirvede olduğunda görüşeceğiz sizlerle o zaman sakın çıkmayın karşıma :A
Satırı eline alıp ince ince doğramışsın :A @Maskeli Fedai melununa cevap hakkı doğdu yayına bağlan cevap ver eğer yüreğin varsa eeeyy eyyamcı troll :A

Görüşelim hayaller kurmakta 1 numarasın :A :F Semih, Ezgi'yi elesinde gör :Z

Bu bilgilere nerden vakıf oluyorsunuz la :A Maçuka akrabanız mı yohsa ? :A
Maçukaydı dimi o cocugun adı:F dün şemsiye tutuyordu Semihlere:F internette bi ton hesap var. Birisi de demiş gönüllüler diye ama ben bana uyanı forumla paylaşmak istiyorum:A

Satırı eline alıp ince ince doğramışsın :A @Maskeli Fedai melununa cevap hakkı doğdu yayına bağlan cevap ver eğer yüreğin varsa eeeyy eyyamcı troll :A
Bugün kendimi 12numara.org'a giydiren Ahmet Çakar gibi hissediyorum :A Maskeli gelsin de öfkemden nasibini alsın :A

Neymiş diyet operasyonuymuş peh la Semih sen hani yalnızdın kimseyle işbirliği yapmazdın işte Atakan korkusu adama böyle yutturur laflarını :A

Bugün kendimi 12numara.org'a giydiren Ahmet Çakar gibi hissediyorum :A Maskeli gelsin de öfkemden nasibini alsın :A

Neymiş diyet operasyonuymuş peh la Semih sen hani yalnızdın kimseyle işbirliği yapmazdın işte Atakan korkusu adama böyle yutturur laflarını :A
Senden rahatsızım bugün :A Birine patlayacan da hadi hayırlısı :A İnşallah bu Maskeli trollü olur :A

Maçukaydı dimi o cocugun adı:F dün şemsiye tutuyordu Semihlere:F internette bi ton hesap var. Birisi de demiş gönüllüler diye ama ben bana uyanı forumla paylaşmak istiyorum:A
Bi aralar LostSecret mı ne öyle bi hesap vardı geçen sene bakıyordum adamın güzel bir kafası vardı :A Dediğin gibi bir ton hesap var ama itibar etmemek lazım :A

Senden rahatsızım bugün :A Birine patlayacan da hadi hayırlısı :A İnşallah bu Maskeli trollü olur :A

Bi aralar LostSecret mı ne öyle bi hesap vardı geçen sene bakıyordum adamın güzel bir kafası vardı :A Dediğin gibi bir ton hesap var ama itibar etmemek lazım :A
Aynen o hesap acuna karşı geliyordu davalık olunca yemiyor hisslerim diyor bu sefer, güvenerek yazamıyorum da bende alternatifleri çoğalttım:A

Nagihan Yattara'yı nasıl zehirliyor vay vay vay evlerden ırak :A Çok yılansı bir ablamız :A

Fazla konuşma diyom. :D
Sen diyon ya Serkay daha Semihi geçemiyo diye, 4'lü smste Serkay 1. olduydu hatırlatayım. :bhr:
Saftirik ben daha Semih Serkay'ı geçemiyor Atakan'ı nasıl yollayacak anlamadında şey ettim :F

Önce yazdığımı doğru düzgün oku sonra cevap ver bana :A

Oyun gerçekten güzel bu seneki tasarımcılar şimdi güzel çalişmiş. Bol yeşillikli alan var :X

Efecan semihe iyi giydirdi semihin müthiş gömleğini övdü)))