Gömleğe laf söylemeyini dövüyorlar diyeEfecan semihe iyi giydirdi semihin müthiş gömleğini övdü)))
Gömleğe laf söylemeyini dövüyorlar diyeEfecan semihe iyi giydirdi semihin müthiş gömleğini övdü)))
15yil önce hawai model gömlek dedesinden kalmış gömleği sanırım)))Ne vardi gomleginde ben dikkat etmemisim
Kurretülayn utopyaya geri döndüğünde buna bir hawaii gömleği getirmiş tövbe Allahım yarabbim o modacının mı yoksa onu satın alanın mı yoksa onu giymeye cürret edeni mi kimi "seveceğini" bilemezdin15yil önce hawai model gömlek dedesinden kalmış gömleği sanırım)))
Hemfikiriz. Ben yunus veya kerimoglunun gidecegini dusunuyorumEzgi dokunulmazlığı alacak inşallah bugün Alamazsa da haftaya kaybedersek Yunus gider. Haftaya kazanırsak da Kerimoğlu'nu geçer bence Ezgi
İnşallah öyle olacak ama Ezgi'mize de sms atmamız lazım ben Atakan'a 3 tane atsam bir tane de Ezgi'ye atacamHemfikiriz. Ben yunus veya kerimoglunun gidecegini dusunuyorum
Ezgi dokunulmazligi aldiysa gerek kalmaz bana sanki alacakmis gibi geliyorİnşallah öyle olacak ama Ezgi'mize de sms atmamız lazım ben Atakan'a 3 tane atsam bir tane de Ezgi'ye atacam
Umarım dediğin gibi olur. Ezgi alamazsa da Nagihan almasın bari o gıcığın Ezgi'yi söylemesini kaldıramam. ssEzgi dokunulmazligi aldiysa gerek kalmaz bana sanki alacakmis gibi geliyor
Senin istihbarat doğru çıkıyor gibi Kaynak sağlammışDünkünün öcü alcaklar 10-5 biter
Bi de bireysel dokunulmazlığı deseydi iyiydiSenin istihbarat doğru çıkıyor gibi Kaynak sağlammış
Benim kaynak ezgi diyorÖff bütün komplomu bozdun Yunus git şurda "S" ile
Bi de bireysel dokunulmazlığı deseydi iyiydi
9-6 unluler ondeBenim kaynak ezgi diyor
Durum kac kac ?