Dün v2 çıkmadı mı aga?bu pana daki admini döveceksin daha fragmanı face hesabından paylaşmadı salı gününe gelmişiz şurda
çıkmadı aga işin garibi bunlar ilk fragmanı bir kere bile facebook hesabından paylaşmadılar 4 milyonluk hesaptan paylaşmadılarDün v2 çıkmadı mı aga?
Harbiden şimdi baktım paylaşmamışlar. Böyle gevşeklik olmaz olsun. Bu reytingler bunlara fazla bile yazık..çıkmadı aga işin garibi bunlar ilk fragmanı bir kere bile facebook hesabından paylaşmadılar 4 milyonluk hesaptan paylaşmadılar
çıkmadı aga işin garibi bunlar ilk fragmanı bir kere bile facebook hesabından paylaşmadılar 4 milyonluk hesaptan paylaşmadılar
burda da aynı havaUlan tam beyaztvdeki bölümü açtım yayın gitti. Hunharca yağmur yağıyor Ankara'da
Aynen aga burada da aynıydı 1 saat önc 20 dakika müthiş dolu yağdıburda da aynı hava
Bereket yağıyor aga mübarek gün Hayırlı kandiller bu arada Herkesin Miraç Kandili mübarek olsun.burda da aynı hava
profilinde kim var agaAynen aga burada da aynıydı 1 saat önc 20 dakika müthiş dolu yağdı
aga bu sezon çok başka olağanüstüydü pusu nun en güzel sezonuBu sahne tek kelimeyle EFSANE! (Adil bey ve Polat görüşmesi)
Allah Allaaaaahhhh sahnedeki şu mistik hava, gizem muazzam ötesi yok böyle bir şey. Bunları izlemek bana eziyet gibi geliyor şu an. Bir daha gelmeyecek çünkü biliyorum
Star sezonu 1 bu iki aga bence Tüylerim diken diken oldu vallaha ağlayacam Harika harika şu bölümleri yeni bölüm diye itele vallaha daha çok reyting alırız.aga bu sezon çok başka olağanüstüydü pusu nun en güzel sezonu
star sezonu çoğunluğun aksine ben de ön sıralarda gelmiyorStar sezonu 1 bu iki aga bence Tüylerim diken diken oldu vallaha ağlayacam Harika harika şu bölümleri yeni bölüm diye itele vallaha daha çok reyting alırız.
Adil Beyin oyunculuğuna bak harikulade. Böyle oyuncalar inanılmaz açız.