Nisan 2016 Ayın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sende uyku falan kalmamıştır sanırım hele ki @xemrexxx nin konusuda araya girdiki insanın uykusu kaçar :) bende çıkacağım forumdan ama benden sonra yıldızlar çiftleşiyorda canlı yayın başlar diye forumuda terkedemiyorum :))
Oradan her an bir son dakika haberi gelme ihtimali var tabi. :A Tedbiri elden bırakmamak lazım. :A Yarın gerçek bir sporcu olarak turnuva kazanmam gerekirken ben burada neler yapmaktayım. Uyku kaçtı bir kere. :A :A

Mesajların yarısı @destere :F Biraz zor gibi. :A

Zaten beni yalnız bıraktınız hem salgınlı dizide hemde The Catch'ta. :A O yüzden hiç şaşırmam. :A
kabahat sende mesela the killing de yalnız bıraktıkmı dizi güzeldi :) ama sen gidip pis dizileri seçiyorsun :) birde lucifer gibi diziye başlamayıp gidip the catch izlemekte ayrı bir yanlış :)

Oradan her an bir son dakika haberi gelme ihtimali var tabi. :A Tedbiri elden bırakmamak lazım. :A Yarın gerçek bir sporcu olarak turnuva kazanmam gerekirken ben burada neler yapmaktayım. Uyku kaçtı bir kere. :A :A
turnuvada yıldızlar çiftleşiyor yarışmasının etkisiyle sakın değişik atraksiyonlara girmeyesin :))

@xemrexxx yine gaza basmış qdoğu kaçırmış birinciliği :)
helal olsun @MEnes sanırım bu kadar mesajı iki haftada yazdın :) geceelr sana bayağı yarıyor :)
bende fena yazmamışım kendimide kutlayayım :)
@Çiğdem- de performans kaybı var alışverişi azaltıp foruma ağırlık vermesi şart :)
@beyazsoy a survivor yaramış gibi :)
bir tebrikte @Polat Şaşmaz a gönderdikmi yeterli :)
@Forumdash la @Harunnn60 u da kınıyorum burdan bu nasıl editörlük editör dediğin safi çene olur :)
hahah hayırr tam aksine eski performanslarıma dönüş sinyalleri veriyorum bence kıskanma
:Z:Z:Z