Nisan'ın 3 üydü sanırım tam hatırlamıyorum. 1 ay olmuş şaka maka. Zaman çabuk geçiyor.senin bir ay olmadıki zaten bir ay oldumu foruma gireli sanki daha geçen hafta merhaba diye giriş yapmıştın
Nisan'ın 3 üydü sanırım tam hatırlamıyorum. 1 ay olmuş şaka maka. Zaman çabuk geçiyor.senin bir ay olmadıki zaten bir ay oldumu foruma gireli sanki daha geçen hafta merhaba diye giriş yapmıştın
1940 lardan beridir forumda konu açıyorsun hala editör olamadıysan o senin ayıbın benim günahım yok? ben editör olarak görüyorum seni )Editör gibi gördüysen beni teşekkür @OzaN istifa admin olcak güya, 1.olmalıydı bu hesaba göre
cidden zaman çabuk geçiyor foruma 4 yıl önce girmiştim ilk girişte daha @takas la şortla geziyorduk kavğamızıda kısa şortla yapardık daha tı.fıldık o zamanlarNisan'ın 3 üydü sanırım tam hatırlamıyorum. 1 ay olmuş şaka maka. Zaman çabuk geçiyor.
Bir kere oldum külfet olarak ağır geldi. Çok ciddiye aldım ben, ben olmaktan cıktım ayrıldım böle daha rahatım1940 lardan beridir forumda konu açıyorsun hala editör olamadıysan o senin ayıbın benim günahım yok? ben editör olarak görüyorum seni )
cidden zaman çabuk geçiyor foruma 4 yıl önce girmiştim ilk girişte daha @takas la şortla geziyorduk kavğamızıda kısa şortla yapardık daha tı.fıldık o zamanlar
Vay bee hey gidi zamanlar. Yaşlanıyoruz baksana saçlar bile beyazladı.1940 lardan beridir forumda konu açıyorsun hala editör olamadıysan o senin ayıbın benim günahım yok? ben editör olarak görüyorum seni )
cidden zaman çabuk geçiyor foruma 4 yıl önce girmiştim ilk girişte daha @takas la şortla geziyorduk kavğamızıda kısa şortla yapardık daha tı.fıldık o zamanlar
o konuda yalnız değilsin @Bully dede saçlar gitmiş durumda artık torun torba sevecek yaştasınızVay bee hey gidi zamanlar. Yaşlanıyoruz baksana saçlar bile beyazladı.
Ama ayrı bir karizma katıyor öyle deme şimdi.o konuda yalnız değilsin @Bully dede saçlar gitmiş durumda artık torun torba sevecek yaştasınız
@xemrexxx nin durumu daha vahim bildim bileli otomatiğe bağlamış konu açıp mesaj yazıyor garibanın bir rütbesi bile yok )Bir kere oldum külfet olarak ağır geldi. Çok ciddiye aldım ben, ben olmaktan cıktım ayrıldım böle daha rahatım
birde saçlar dökülmüyor dimi daha bir sağlam oluyor saçlar insan moruklayınca) ne kadar şanslısınız diyeyim bari sevinin ağlanacak halinizeAma ayrı bir karizma katıyor öyle deme şimdi.
@xemrexxx başka yerde yazıyor aynı konseple burda algısı artık işlemiyor ordakileri kekliyor@xemrexxx nin durumu daha vahim bildim bileli otomatiğe bağlamış konu açıp mesaj yazıyor garibanın bir rütbesi bile yok )
sorsalar ne iş yaparsın diye ne iş olsa yaparım abi diyecek
birde saçlar dökülmüyor dimi daha bir sağlam oluyor saçlar insan moruklayınca) ne kadar şanslısınız diyeyim bari sevinin ağlanacak halinize
@xemrexxx başka yerde yazıyor aynı konseple burda algısı artık işlemiyor ordakileri kekliyor
Elbette çoook şanslıyız. Herkese nasip olmaz genç yaşta böyle olmak.@xemrexxx nin durumu daha vahim bildim bileli otomatiğe bağlamış konu açıp mesaj yazıyor garibanın bir rütbesi bile yok )
sorsalar ne iş yaparsın diye ne iş olsa yaparım abi diyecek
birde saçlar dökülmüyor dimi daha bir sağlam oluyor saçlar insan moruklayınca) ne kadar şanslısınız diyeyim bari sevinin ağlanacak halinize
genç yaştayı mutlaka cümlenize ekleyin yoksa görüntü olarak pek milleti ikna edemezsiniz o lafaElbette çoook şanslıyız. Herkese nasip olmaz genç yaşta böyle olmak.
Başka yerde yazmıyormuydun sen nesi iftira kaldırdılar mı yoksa yazılarınıkuru iftira
Bizim yüzümüz de ruhumuz da genç ikna problemi çekmeyiz hiç bir şekilde.genç yaştayı mutlaka cümlenize ekleyin yoksa görüntü olarak pek milleti ikna edemezsiniz o lafa
orası resmen mezarlık gibi bakmıştım bir ara zaten orda canı sıkıldığı için buraya takılıyor ama haklıda yani fok gibi bir yer bulmuş kendisine@xemrexxx başka yerde yazıyor aynı konseple burda algısı artık işlemiyor ordakileri kekliyor
4 aydır falan yazmıyorum yazın kösemin yurtdışı reytingleriyle tns kulumuza yapacağı kapak yazısıyla dönerim o siteyeBaşka yerde yazmıyormuydun sen nesi iftira kaldırdılar mı yoksa yazılarını
napayım mart ayından sonrası ölü sezon mesaj yazayım diye survivor konularına mı düşeyim.ss
sende uyku falan kalmamıştır sanırım hele ki @xemrexxx nin konusuda araya girdiki insanın uykusu kaçar bende çıkacağım forumdan ama benden sonra yıldızlar çiftleşiyorda canlı yayın başlar diye forumuda terkedemiyorum )
hazirandan sonra açılırsın artık o zamanda kimse kalmaz forumda kendikendine sohbet edersin
Mesajların yarısı @destere Biraz zor gibi.
Zaten beni yalnız bıraktınız hem salgınlı dizide hemde The Catch'ta. O yüzden hiç şaşırmam.sende uyku falan kalmamıştır sanırım hele ki @xemrexxx nin konusuda araya girdiki insanın uykusu kaçar bende çıkacağım forumdan ama benden sonra yıldızlar çiftleşiyorda canlı yayın başlar diye forumuda terkedemiyorum )
hazirandan sonra açılırsın artık o zamanda kimse kalmaz forumda kendikendine sohbet edersin