dur daha senin puanları göreceğim yanlışlıkla tarkoza bol puan verdiysen selamı sabahı keserimO mücadelenin sonucu böyle bitmeli. İkisi de gitsin rahat edelim.
dur daha senin puanları göreceğim yanlışlıkla tarkoza bol puan verdiysen selamı sabahı keserimO mücadelenin sonucu böyle bitmeli. İkisi de gitsin rahat edelim.
Yok öyle selamı sabahı kesecek kadar değil ama 1 de değil.dur daha senin puanları göreceğim yanlışlıkla tarkoza bol puan verdiysen selamı sabahı keserim
Tahmin etmiştim. 😎@denizz19 Oyları
İrem Derici 6
Tarkan 5
Yıldız Tilbe 4
Sertab Erener 3
Sezen Aksu 2
Deniz Seki (Şarkıyı değiştirmesini söylemiştim üzgünüm.) 1
benim verdiğim 1 puanı gördüğündede teşekkür beklerim o zaman ) madem azla yetiniyon
yok seni devirip pompy i admin yapıcam dedim@OzaN dan gelen oylara ne diyorsun admine rüşvetmi evrdin ne iş ?
bundan daha büyük tehtit olmaz zaten artık her hafta 7 puanın hazır köşeyi döndünyok seni devirip pompy i admin yapıcam dedim
yolculuk korkusu başladımı tası tarağı topla@Yiğitt'in oylarını şiddetle kınıyorum insan kardeşine yapar mı bunu. ss
Çok beklersin @vadikızı ablamın oylarıyla yeniden toparlandıkyolculuk korkusu başladımı tası tarağı topla
ama bu sefer @Harunnn60 a iki puan vermiş büyük gelişme var@vadikızı @Harunnn60 a devam ediyor @destere
@vadikızı Oyları
6.sıla konuşamadığımız şeyler var albümü
5.tarkan karma albümü
4.irem dantel albümü
3.yıldız yürü anca gidersin albümü
2.sertab rengarek albümü
1.sezen gülümse albümü