ayy şunların gözlüklerini topla bir zahmet bir daha buraya gözlüklü kimse gelmesin stodyo kağısında topla gözlükleri ayy sinir oldumhiç sanmıyorum hata olduğunu kasti faul bu
Ohh olsun sana beter olayy şunların gözlüklerini topla bir zahmet bir daha buraya gözlüklü kimse gelmesin stodyo kağısında topla gözlükleri ayy sinir oldum
''sanan'' mı 😱 sen ne kadar süper modsan ben de o kadar yardımcıyımIyy kendini jüri başkan yardımcısı sanan pis @DarkLeqenD'a bakın hele. ss
ara toplamı istyoruz sayın sunucum )ayy şunların gözlüklerini topla bir zahmet bir daha buraya gözlüklü kimse gelmesin stodyo kağısında topla gözlükleri ayy sinir oldum
zaten ikisi de sıska ne demişler sıskalar sinsi oluryaparlarmı yaparlar belli olmz işleri bunların
öylemi al sanaOhh olsun sana beter ol
oylar tam istediğim gibi değil ama denizle sezen benden düşük hep o yüzden sorun değil
Of neyse sen git Kırgınlarını izle sana karşı kin, öfke ve nefret doluyum şu an. ss''sanan'' mı 😱 sen ne kadar süper modsan ben de o kadar yardımcıyım
2 oy sonra gelecek 3.puan durumuara toplamı istyoruz sayın sunucum )
Senin elenişini izlemeden şurdan şuraya gitmemOf neyse sen git Kırgınlarını izle sana karşı kin, öfke ve nefret doluyum şu an. ss
önceden ayarladın tabi şimdi bu karğaşada tekrar toplama zahmetine girmiyorsun )2 oy sonra gelecek 3.puan durumu
Yıldız teyzeyi elemeden hiçbir yere gitmemne güzel oylar bunlar
eleneceksin