vayy tarkoz ilk tam puanını soo dan alıyor ) @Bully artık çıkabilirsin forumdan görüp görebileceğin puan bu kadardı gidiş hazırlıklarına başla
vayy tarkoz ilk tam puanını soo dan alıyor ) @Bully artık çıkabilirsin forumdan görüp görebileceğin puan bu kadardı gidiş hazırlıklarına başla
Senin oyları açıklayamayınca bari Doğu'nun oylarını açıklasın da içinde kalmasın dedin sanırım anlıyorum.sen @destere yi adamdan saymıyormusun doğru tabikide başkan o
soo adamdır Bu hafta ben de elenme potasında olabilirim diye hissediyorum bakalım neler olacakvayy tarkoz ilk tam puanını soo dan alıyor ) @Bully artık çıkabilirsin forumdan görüp görebileceğin puan bu kadardı gidiş hazırlıklarına başla
4 puan vermiş neyine teşekkür ediyon anlamadım )
aserattan ilk darbe geliyor tarkoza ) helal olsun@Aserat oyları
7 - Sıla
6 - Sertab Erener
5 - Sezen Aksu
4 - İrem Derici
3 - Deniz Seki
2 - Tarkan
1 - Yıldız Tilbe
@Çiğdem- kavga çıkacak hazırlıklı ol Bu işin sonu yönetimde biter4 puan vermiş neyine teşekkür ediyon anlamadım )
aserattan ilk darbe geliyor tarkoza ) helal olsun
daha potamı kaldı sonunculuk için kıyasıya bir yarış yaparsınız @xemrexxx ilesoo adamdır Bu hafta ben de elenme potasında olabilirim diye hissediyorum bakalım neler olacak
yıldız teyze fena gitmiyor hayret tam bu hafta gidici diyordum admin bol jkeseden dağıtmış puanı adamın müzik anlayışı hatalı@OzaN Oyları
7 puan Yıldız Tilbe
6 puan İrem Derici
5 puan Sertab Erener
4 puan Sıla
3 puan Sezen Aksu
2 puan Tarkan
1 puan Deniz Seki
baya olaylı olacak ilk 2 ve sonuncu hariç tam 4 yarışmacı hem final puanı hemde eleme potası yarıştılar ortalık karıştı@Çiğdem- kavga çıkacak hazırlıklı ol Bu işin sonu yönetimde biter
tam tersi @Doğu oylarını bana atmış hangi akla hizmet yaptı bu hatayı anlamadım fazla vadi izlemenin zararları işte akıl uçuyor )Senin oyları açıklayamayınca bari Doğu'nun oylarını açıklasın da içinde kalmasın dedin sanırım anlıyorum.
O mücadelenin sonucu böyle bitmeli. İkisi de gitsin rahat edelim.daha potamı kaldı sonunculuk için kıyasıya bir yarış yaparsınız @xemrexxx ile
Elenirsem bol küfürlü bir veda yaparım ilk hedefim sen ve @destere olursunuzbaya olaylı olacak ilk 2 ve sonuncu hariç tam 4 yarışmacı hem final puanı hemde eleme potası yarıştılar ortalık karıştı
ilk puan durumu
1 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü 34
2 Sertab Erener - Rengarenk Albümü 33
3 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü 30
4 Tarkan - Karma Albümü 25
5 Sezen Aksu - Gülümse Albümü 23
6 İrem Derici - Dantel Albümü 17
7 Deniz Seki - Sözyaşlarım Albümü 12