Yasak olabilir ama herkes özgürce istediğini paylaşıyor sosyal medyada engelliyemiyorsun heyecanımızı aldılar görmeyeydim keşke.ssss@EFE UYSAL yasak degilmi bunlari paylasmak niye cikiyor bunlar ortaya ayiptir yani
Merak edenler olur diye paylaştım@EFE UYSAL bakmasaydin ve sen niye burda paylastin o zaman paylasmasaydin
Yanlış yaptım doğrudur affedesin beni@EFE UYSAL merak eden pazar günü görürdü tüm merakimizi kacirdin simdi
Biraz öyle oldu ama sorun değil biliriz değerini Saçmalamasyon iyidir insan birazcıkta olsun kendine güler@EFE UYSAL affettim gitti ama baskasi olsaydi affetmezdim yani degerini bil sonucta affetmek kolay degildir bunu güzel bir sözüde var affetmek kolay olsaydi trene binmezdik sacmaladim galiba biraz
Takdir ettim bu sözünden dolayı@EFE UYSAL aynen sacmalamak iyidir yani sonuc olarak dikenler boy verseydi insanlarda koyverirdi ama veremiyor iste ne yapalim
Haha yorumlarin sakami ciddimi belirsiz ama zamanla saka diye takila takila ciddi ciddi fani olursun serkayin@dosimosi evet öyle düsünüyorum gercekler ortada serkayin smsle finale cikmasi zor olur o yüzden oyunlari kazanarak cikar bence o oyunlar serkaya göre ayarlanacagi icin atakanin kazanma sansi yok serkayin acunun onu cok sevmesi özelligini begeniyorum
@Maskeli Fedai yav he he cok beklersin semihin sampiyonlugunu
Sen hep düz konuşursun normalde arasına söz sıkıştırmışsın ondan şaşırdım işte@EFE UYSAL niye ki beklemiyorsun
Atakanin sayfasinda paylasilmis bu. Semih hakkindaki yorumlara bakmak icinmi geziniyon 😛Araştırıyorum buluyorum sosyal medyadan
Yok birleşme partisi diye aratma yapıyordum ordan bu çıktı bende burda paylaştım işteAtakanin sayfasinda paylasilmis bu. Semih hakkindaki yorumlara bakmak icinmi geziniyon 😛
Alemsin kardeşim Gerekirse yamuluruz tabi@EFE UYSAL her zaman düz konusmak olmaz aga bazen yamulmak gerekir