Survivor 2016 - 55.Bölüm Yorumları

Üzerine yürümediki kavga başladiğinda Tuğba naginin ön koltugunda oturuyordu sonra bi an tugba inmiş dişardan kavga ediyordu:F Islandı baya :F

Büyük kavgayı harcadı acun resmen:T:
La bu anlattiklariniz nerede ne zaman nasıl oldu ben olaya fransiz kaldım şu an. :(

Üzerine yürümediki kavga başladiğinda Tuğba naginin ön koltugunda oturuyordu sonra bi an tugba inmiş dişardan kavga ediyordu:F Islandı baya :F

Büyük kavgayı harcadı acun resmen:T:
Nagi sınırlı tavırla çıkıştı o arada kavga büyürken indi nagiyi yunus zor tuttu. sen senaryo arıyorsun ama senaryoluk bir şey yok.. Nagi yine beni kıskanıyorsun dedi)))

La bu anlattiklariniz nerede ne zaman nasıl oldu ben olaya fransiz kaldım şu an. :(
Laa izlemiyormusun? Nagi tugba kavga etti. Nagi az daha diskalifiye olacaktı. Şok şok şo! Ezgi ve Atankan olayında gun yüzüne cıkmayan detayları Tuğba Özay anlattı:F

Bende avrupa yayini actim sadece 1 dakikasini izledim.ve agzim acik baktim :) tugba disarda nagi icerde minubustu galiba. Herseyi anlatirim diye tehdit etti. Nagihan meshur lafi beni kiskaniyorsun dedi yuzunu burusturarak. Kapa ceneni dedi. Tugba dedi sen ezgi ile atakani sevgili yaptin. Yamagi dedin ( böyle bir lafti galiba) . Atakan cikti tugbaya bin dedi reklam cikti kavga orda bitti. Yankilarini adada izleriz. Bende malesef basina yetismedim

Nagi sınırlı tavırla çıkıştı o arada kavga büyürken indi nagiyi yunus zor tuttu. sen senaryo arıyorsun ama senaryoluk bir şey yok.. Nagi yine beni kıskanıyorsun dedi)))
Yazık yaa nagiye üzülüyorum zamanında bişeyler yaşayamamiş demek ki kıskançlıgı içinde kalmiş:F evet bişeyler arıyorum. Nagi ya yürü git dedi sonra kafasını döndü öyle üstüne yürümedi. Üstüne yürüdüğü kısımda tugba şnmişti zaten. Sonra yine üstüne yürüyerek kıskanıtorsun dedi:F

Laa izlemiyormusun? Nagi tugba kavga etti. Nagi az daha diskalifiye olacaktı. Şok şok şo! Ezgi ve Atankan olayında gun yüzüne cıkmayan detayları Tuğba Özay anlattı:F
Bende avrupa yayini actim sadece 1 dakikasini izledim.ve agzim acik baktim :) tugba disarda nagi icerde minubustu galiba. Herseyi anlatirim diye tehdit etti. Nagihan meshur lafi beni kiskaniyorsun dedi yuzunu burusturarak. Kapa ceneni dedi. Tugba dedi sen ezgi ile atakani sevgili yapyin. Yamagi dedin ( böyle bir lafti galiba) . Atakan cikti tugbaya bin dedi reklam cikti kavga orda bitti. Yankilarini adada izleriz. Bende malesef basina yetismedim
Of kaçırdım ya :(

Bende avrupa yayini actim sadece 1 dakikasini izledim.ve agzim acik baktim :) tugba disarda nagi icerde minubustu galiba. Herseyi anlatirim diye tehdit etti. Nagihan meshur lafi beni kiskaniyorsun dedi yuzunu burusturarak. Kapa ceneni dedi. Tugba dedi sen ezgi ile atakani sevgili yapyin. Yamagi dedin ( böyle bir lafti galiba) . Atakan cikti tugbaya bin dedi reklam cikti kavga orda bitti. Yankilarini adada izleriz. Bende malesef basina yetismedim
Başı yoktu zaten birden kavga oldu:F tuğbanın arabada oldugu kısmı kaçırmışsın ki o da çok uzun sahne değildi.

Bugünku pazullar kolay yapmışlar Semih oyunu alsın diye)))

Yazık yaa nagiye üzülüyorum zamanında bişeyler yaşayamamiş demek ki kıskançlıgı içinde kalmiş:F evet bişeyler arıyorum. Nagi ya yürü git dedi sonra kafasını döndü öyle üstüne yürümedi. Üstüne yürüdüğü kısımda tugba şnmişti zaten. Sonra yine üstüne yürüyerek kıskanıtorsun dedi:F
Arabanın içinde üstüne ne kadar yürüyebilir sinirle kafasını çıkardı ayağa kalktı yunus tuttu işte Tuğbaya de kes sesini falan dedi Tuğba ona kızdı saydı her şeyi işte beni kiskaniyorsun bir de seni bıraktım ya ondan diyorsun dedi))

Yattara bilerek veriyor oyunu. Neden bekliyor? O bir atış yapana kadar efe 2.ciye geçiyor.

Arabanın içinde üstüne ne kadar yürüyebilir sinirle kafasını çıkardı ayağa kalktı yunus yunus tuttu işte Tuğbaya de kesin falan dedi Tuğba ona kızdı saydı her şeyi işte beni kiskaniyorsun bir de seni bıraktım ya ondan diyorsun dedi))
Yaa ben oralarda değilim:F ben neden arabadan indiğimdeyim. Tuğba aramadayken çok hararetli değildi. Hatta nagi kafasını bile çevirdi. Sonra tuğba inince dediğin olaylar oldu.

Yaa ben oralarda değilim:F ben neden arabadan indiğimdeyim. Tuğba aramadayken çok hararetli değildi. Hatta nagi kafasını bile çevirdi. Sonra tuğba inince dediğin olaylar oldu.
Yaaa kızin boyunu bilmiyor musun yüzünü nagiye dönmesi lazım nasıl olacak

Tuğba delikanlılık üzerinden oy kasıyor. Madem Nagihan bu kadar kötüyse, neden konuşmaya devam etti? SMS'te birinci geldiği zaman Mehmet'i değide Nagihan'ı niye söylemedi? :)

Yattara niye serkayla degilde oynamis olan efecanla oynuyor?

Forum İstatistikleri

Konular
176,263
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs