Survivor 2016 - 53.Bölüm Yorumları

Yeni oyun başladiği zaman puzzle'ın bozuldugu anları görmuyoruz belki tahtalar değişiyor? Bunu körü körüne savunmıcam aklıma geleni söyluyorum:X sen de itiraz etme:A
Yok daha neler))). Ünlüler salakti görmeyecek nagi acunu boğar)). Tabi sana göre hersey kurgu ama acunun hatasını bağının çıkarması senaryo hatası)))

Damla iyileşti Naginin ortqlıktan kalkması lazım:A Semih nagiyi yazarmiş bide ne de olsa acunla anlaşmalı:A

Nagi avına ne diyecek kaybetmesi konusunda bakalım acun kafa yapacak kesin)))

Yok daha neler))). Ünlüler salakti görmeyecek nagi acunu boğar)). Tabi sana göre hersey kurgu ama acunun hatasını bağının çıkarması senaryo hatası)))
Kamera arkasını savunma yaa bana :F acunun hatasından sonrasını anlamadım.

Semih nagiyi teselli etme:F

Dokunulmazlık sembolu memice. Hem damlaya vermedi diye @Forumdash iptal hem de memici kıskanan Semihciler)))

Acun bugün konseyde yine reytingi kiracak gibi yine hic beklemiordum falan diyor hadi bakalim görelim yeni oyunlari :D

Gizem sufleyi verdi:A Semih ve Atakan girerse potaya Gizem gidici olur gerçekten:Z

Serkay çıkmıştı. Ünlüler dok. kaybetti potaya çıkan isim belli değil daha

Hangi dizileri izliyon bu senede yoksun

@sürgünüm gizem ve serkay olmustu adaylar :D
Tamam ya Serkay'ı İbrahim yazmıştı unutmuşum. Eyw

@dosimosi kendime yakın yarışmacı bulamadım. Geçen yıl son 10 yılın en iyileri yarıştığı için tutabileceğim birçok kişi vardı. Şimdiki yarışmacıların çoğunun karakteri bozuk. :)

Yerli dizi pek izlemiyorum. Genelde yabancı dizi/film izliyorum.