Puzzle'ın dilimleri çembere milim büyük bence(nagi yerleştirdiği halde yerleşmedi diyor) gözle fark edilmez teknik olarak zorlaştırıyor sankiÜnlülerin mekanizması bozuk acun kolpa yapıyor)))
Kerimoğlu giderse eğer Semih iyice yalnızlaşacak adalar birleşince. Bence gitmez ama gider inşallahAcunun butun gönulluleri riske atmayacagi belliydi. Giden kerimoglu yada unlulerden bir erkek olur
Gitmezz Kerimoğlu.Kerimoğlu giderse eğer Semih iyice yalnızlaşacak adalar birleşince. Bence gitmez ama gider inşallah![]()
Şaka yaptim ya karşılıklı oynuyorlar bozuksa iki tarfta bozuk yerde oynuyor ama bozulma gönüllerde olmuyor. Nagi yerleştirmedi ya hep suçu birine atıyor hep yok milimle kaybeder ya başkası kaybetiği için stres yapmış olur.. Hiç bir zaman kendi hatasını kabul etmiyorPuzzle'ın dilimleri çembere milim büyük bence(nagi yerleştirdiği halde yerleşmedi diyor) gözle fark edilmez teknik olarak zorlaştırıyor sanki![]()
Duruşunu seviyorum birde Semihle kanki olmasınıSen seviyormusun şu kızı![]()
Bıktık gerçekten@EFE UYSAL aynen su anda serkayi övme cabalarinda acun cok tarafli bugün cok belli ediyor![]()
Yeni oyun başladiği zaman puzzle'ın bozuldugu anları görmuyoruz belki tahtalar değişiyor? Bunu körü körüne savunmıcam aklıma geleni söyluyorumŞaka yaptim ya karşılıklı oynuyorlar bozuksa iki tarfta bozuk yerde oynuyor ama bozulma gönüllerde olmuyor. Nagi yerleştirmedi ya hep suçu birine atıyor hep yok milimle kaybeder ya başkası kaybetiği için stres yapmış olur.. Hiç bir zaman kendi hatasını kabul etmiyor
Acun Fark acilmasin diye gizem nagi yaptı