O lafın bir yerlere gideceği belliydi. Son dakika bombası patladı.![]()
Aynen rahat durmadı yürüyen libido @destere![]()
ben durumu düzelttim
O lafın bir yerlere gideceği belliydi. Son dakika bombası patladı.![]()
Aynen rahat durmadı yürüyen libido @destere![]()
Yine gitmiş değiştirmiş.ben durumu düzelttim) alıntı yapanlar düşünsün kara kara
)
Çevir kazı yanmasınben durumu düzelttim) alıntı yapanlar düşünsün kara kara
)
Çevir kazı yanmasınAllahtan alıntılar var da günahsız olan bizler arada kaynamıyoruz
Paralel savcılar gibi mesajlarda oynama-montaj yaptığın için @Çiğdem- tarafından yargılanacaksın
Korkma, titre
![]()
Bizim bahsettiğimiz tüpçüyü görsen tüpün gazını açar ölmeyi beklersinama olayın başlangıcını siz yaptınızgece gece tüpçüden bahsederek resmen fitili ateşlemişsiniz :
Tipsiz tüpçü kupayı veriyor şu an![]()
Yalaaaanbakın asıl fitil bu mesajla ateşleniyorbu lafın gideceği yer apaçık belli yani tüp bebeğe kadar yolu var bunun
![]()
Vatandaşın futbolla alakası yok ne yapsın.Bizim bahsettiğimiz tüpçüyü görsen tüpün gazını açar ölmeyi beklersinOlayı nerden nereye bağladın gerçekten enteresan
![]()
YalaaaanBunun hesabını yargıda soracağım
![]()
Vatandaşın futbolla alakası yok ne yapsın.![]()
Onu anlamış bulunduk acı bir tecrübeyle.@Çiğdem- e ofsaytı sorun benden daha iyi izah edecektirben açıklama yaparken bile açık şekilde ofsayta düşerim
bana futbolla gelmeyin yani olayın sonu tüp bebeğe kadar gider)
Hangi takımlısın bari ?@Çiğdem- e ofsaytı sorun benden daha iyi izah edecektirben açıklama yaparken bile açık şekilde ofsayta düşerim
bana futbolla gelmeyin yani olayın sonu tüp bebeğe kadar gider)
Büyük ihtimalle öyle olmuş. Adam geleceği görmüş.Hangi takımlısın bari ?Seni Galatasaraylı yapalım
Ünal Başgan ''Galatasaray seksi bir kulüptür'' demişti senin gibileri de kulubün neferi yapmak için öngörüde bulunmuş büyük başkan
![]()
fenerbahçeliyimHangi takımlısın bari ?Seni Galatasaraylı yapalım
Ünal Başgan ''Galatasaray seksi bir kulüptür'' demişti senin gibileri de kulubün neferi yapmak için öngörüde bulunmuş büyük başkan
![]()
Aykırılığını burada da konuşturmuş.fenerbahçeliyim
daha doğrusu ailede kimi beşiktaşlı kimi galatasaraylı olunca inadına fenerbahçeli olduktakımda hangi oyuncular var puan sıralamasında kaçıncı? takımı kim çalıştırıyor gibi zor sorular sormadığın müddetçe fanatik fenerbahçeli sayılırım
))
Yazıklar olsun bari hatrımıza Galatasaraylıyım diyeydinfenerbahçeliyim
daha doğrusu ailede kimi beşiktaşlı kimi galatasaraylı olunca inadına fenerbahçeli olduktakımda hangi oyuncular var puan sıralamasında kaçıncı? takımı kim çalıştırıyor gibi zor sorular sormadığın müddetçe fanatik fenerbahçeli sayılırım
))
Doğal hali daha güzel kankaEkli dosyayı görüntüle 50109
Bugün Günlerden 46!
İzlemeyenin kaynanası ölsünŞu güzelliğe bak
@MEnes @Since2011 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Master.1000 @-KADİR- @xemrexxx @Harunnn60 @sürgünüm @mrt-06 @OzaN @ABAY_06 @Billy Kane
Artık izlersin herhalde@destere
Malesef dun dedigim gibi 13. Bolum final gibi duruyor yazij olacakYok oluyoruz şaka makaReytingler leş..
Malesef dun dedigim gibi 13. Bolum final gibi duruyor yazik olacakYok oluyoruz şaka makaReytingler leş..
Yapacak bir şey yok. Bu dizi izlenmiyorsa suç bizde veya diziyi yayınlanlarda değil bunu izlemeyip survivor izleyenlerdedir. Hak etmiyorlar demek ki bu işi...Yok oluyoruz şaka makaReytingler leş..