Malesef dun dedigim gibi 13. Bolum final gibi duruyor yazik olacakYok oluyoruz şaka makaReytingler leş..
Malesef dun dedigim gibi 13. Bolum final gibi duruyor yazik olacakYok oluyoruz şaka makaReytingler leş..
Yapacak bir şey yok. Bu dizi izlenmiyorsa suç bizde veya diziyi yayınlanlarda değil bunu izlemeyip survivor izleyenlerdedir. Hak etmiyorlar demek ki bu işi...
Güne söverek başladık Allah affetsin. Ya hadi yayındaki dizileri anlarım da şu Hanım Köylünün tekrarına geçilmek nedir ulan bu denekleri tımarhaneden mi seçiyorlarMalesef dun dedigim gibi 13. Bolum final gibi duruyor yazik olacak
Şaka bile değil ya şaka dediğin komik olur. Gülüyor muyuz hayır? Eşşek şakası olur olursa da. Yazık günah ya. Dediğime geliyoruz, Türk tv si bu kafayla uzun bir süre daha romantik komedi, aşiret gibi garip tarzlardan kurtulup kaliteli işlere ulaşamaz.Güne söverek başladık Allah affetsin. Ya hadi yayındaki dizileri anlarım da şu Hanım Köylünün tekrarına geçilmek nedir ulan bu denekleri tımarhaneden mi seçiyorlarBu bi şaka olmalı..
Bu ülke hiçbir şeyi hak etmiyor. Daya izdivacı, daya realityi anasını satayım.. Beyinler artık çorba olmuş zaten..Şaka bile değil ya şaka dediğin komik olur. Gülüyor muyuz hayır? Eşşek şakası olur olursa da. Yazık günah ya. Dediğime geliyoruz, Türk tv si bu kafayla uzun bir süre daha romantik komedi, aşiret gibi garip tarzlardan kurtulup kaliteli işlere ulaşamaz.
Tek umut o yönde. Star şu diziye 2.sezonu versin. Bu hikaye yarım kalmamalı.Bu ülke hiçbir şeyi hak etmiyor. Daya izdivacı, daya realityi anasını satayım.. Beyinler artık çorba olmuş zaten..
Neyse bari ikinci sezonu görelim.. Hiç umudum yok ama..
Bence vermeyecek gibi. Yine karamsar düşünüyorumTek umut o yönde. Star şu diziye 2.sezonu versin. Bu hikaye yarım kalmamalı.
Daha uyumamış manyak.Bence vermeyecek gibi. Yine karamsar düşünüyorumKötü düşünelim iyi olsun
Neyse ben yatıyorum bu gece ayin var![]()
Çok üzülüyorum ben bu duruma ya. Neden bizim ekranlarımızda kaliteli işler değer görmez yani. Neden değerli şeylerin hakkını vermez ki bizim halkımız. Bu reyting ölçümlerine bir ayarlama getirme imkanları yok mu? 3000 kişi mi belirleyecek yani kalite sınırlamasını. Böyle müthiş kaliteli bir iş 3000 kişi yüzünden hikayesini tamamlayamayacak mı yani? Bu hikaye de yarım kalırsa bizim ekranlarımızda farklı bir iş deneme cesareti kalmayacak artık insanların. Yine aynı tas aynı hamam 2 saat 2.5 saat sürecek yorucu diziler göreceğiz. Ne diyelim umarım bu işe bir çare bulunur artık.Son sürat finale doğru ilerliyoruz.. tüm keyifim kaçtı artık. Gerçekten yazacak kelime bulamıyorum. Kusura bakmayın ama Türkiye'de ki bu dizi sektörü saçmalıkta zirve yapmış durumda artık. Zamanında vadi konularında hep bu 'sansür' rezaletini eleştiriyordum. RTÜK uyguladığı saçma sapan sansürlerle insanı çıldırtıyordu.. resmen işin içine ediyordu. Kullandıkları akıllı işaretler programla zaten genellikle uzaktan yakından alakası olmuyor. Daha yüksek bir yaş sınırı gerektiği yerde ya 7+ veya genel izleyici der. Olmadı diziyi sansür manyağı yapıp diziyi çizgi filme döndürür. Neye kafa yorsak elimizde patliyor.
Çok üzülüyorum ben bu duruma ya. Neden bizim ekranlarımızda kaliteli işler değer görmez yani. Neden değerli şeylerin hakkını vermez ki bizim halkımız. Bu reyting ölçümlerine bir ayarlama getirme imkanları yok mu? 3000 kişi mi belirleyecek yani kalite sınırlamasını. Böyle müthiş kaliteli bir iş 3000 kişi yüzünden hikayesini tamamlayamayacak mı yani? Bu hikaye de yarım kalırsa bizim ekranlarımızda farklı bir iş deneme cesareti kalmayacak artık insanların. Yine aynı tas aynı hamam 2 saat 2.5 saat sürecek yorucu diziler göreceğiz. Ne diyelim umarım bu işe bir çare bulunur artık.
Yanlış konuKurtlar Vadisi'ni izlediğim süreçte hiç bir zaman bir karaktere bağlı olmadım.. yani şu ölürse yada bu ölürse diziyi bırakırım gibisi yorumlar hiç yapmadım. Çünkü öyle bir senaryomuz vardı ki, ölen her karakter ile dahada dehşet bir hal alıyordu. Dizinin kalemi o kadar muazzamdı ki, yani 'Polat bile ölse' bu dizi devam eder dedirtiyordu. Böyle bir senaryonun örneği dünyada yoktur.
Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener kamera arkasında Necati Şaşmaz kamera önünde..
Aga sende sinirlerimizi zıplatma yaÇok istrarli dizi her hafta itinayla düşüyor)))
Harfi harfine katılıyorum seneye bu ekibi Vadiye getirmeleri lazımBu konuda @-KADİR-'den örnek almam gerekir herhalde.. en iyisini yapıyor gerçekten.. örnek vadi.. hiç kafasını yormuyor.. diziyi olduğu gibi kabul ediyor ve izliyor. İşte ben bunu yapamıyor(d)um malesef. O kadar çok seviyorum ki hep dizimiz için bir çözüm arama peşindeydim.. aman nasıl daha iyi oluruz, hangi yanlışları hataları kapatır kalmayan ilklere imza attıp ve daha uzun uzun yıllar izleriz diye. Benim eleştirilerim hep bu yönde olmuştur.. hiç bir zaman diziyi yerden yere vurmak adına diziyi eleştirmedim. 15 Ocaktan beri bu dizi eleştiriliyor.. dizinin olmasa olmazlardan. Senaryo ekibi bundan beslendiklerini bir çok kez dile getirmiştir hatta. Eleştiriler olmasa Kurtlar Vadisi İşte O gün aslında bitmiştir.
Ayrılık dediler.. seyircide deprem oldu.. ben zaten derinden sarsıldım. Ona rağmen izleyici 'Eyvallah' deyip diziye daha çokta Necati Şaşmaz'a sahip çıkmaya başladı. Ortaya atılan çeşitli İddaalarla seyircinin büyük bir kısmında Necati Şaşmaz'a duygusal bir bağ oluştu. Kötü geçen sezonun telafisini muhteşem bir şekilde aldılar. 230. Bölümle bir nevi yeniden döndüler. Hanedan konsepti, Andy Garcia transferi, çekimde Serdar Akar, senaryoda Selman Kayabaşı faktörü gibi bir çok şey düşünülmüştü. Malesef bu titizlik sadece bir kaç bölümle sınırlı kaldı.. sonra ki bölümlerle vadi tarihin en berbat dönemine son hız devam ettik. Sezon bitti.. yeni sezona Ertan Saban bombası ile girdik. Adam karizmasiyla oyunculuğu ile tek kelimeyle dağıttı. 264. Bölümün dışında da bir bölüm olmadı. Senaristlerin olmadığı üçüncü sezonunda Kurtlar Vadisi gitti yerine 'Yusuf'un Yolu' dizisi ortaya çıktı. Konsept: Necati Şaşmaz.
Daha geçen sezondan beri devam eden bir çok saçmalıklar bu sezonla tarihi bir rekora imza attı ki ben buna dayanamayarak bayrağı çektim.
Bugün ki Vadi ekibinin savunulacak hiç bir tarafı yoktur. Bu diziyi bugünlere getirmek için zamanında ne taklalar atıldı.
Zaten '46' dizisinden sonra verdiğim kararın ne kadar da doğru olduğunu gördüm. Adamların elinde ne kadar da dehşet bir yapım ekibi varmış da haberimiz yokmuş. Bu adamlarla çalışmaktansa, işi kendi çapında, Ayşe ile Fatma'yla sürdürme kararı almaları bende diyecek söz bırakmıyor.
Yanlış konu![]()
gayet yerinde olmuş aga güzel de bağlamışsın46'dan nasıl vadiye bağladım şuan bende anlamadım..