Acun damla için bence gönüllüleri kazandıracak)))Şuan döndüler. Keşke ünlüler kazansaydı. Ezgiyi görürdük @sürgünüm![]()
Kör atiş daha heycanlı değil mi? Ama oyun zevkli değil açık ara olduğunda heralde![]()
Biz nasıl Ezgiyi görmek istiyorsak acun da damlayı istiyor demkAcun damla için bence gönüllüleri kazandıracak)))
Kör atışın ne heyecanı olacak kazandık çünkü kazandılar çünkü. Hiç bir verecek cevap yok kimseyi tatmin etmez ama burdan geri dönerse anca heyecanli olur.. Acun da heyecan katarsa
Yoo ikiside sepetin ucuna değiiyorAcun semihe ve ünlüleri kayırmış gönüllülerin hakkını yemiş kare kare oynattim serkay kazanmış ama acun açık ara hak yemiş
![]()
@Forumdash @eskici @Harunnn60
Görmüyormusun semihin topu çemberin üstunde serkayinin girmiş artık buna da itiraz ediyorsanız yuh derim
Ciddi misin))). Serkay in topu çemberin içinde semihin ki daha çembere girmemiş havada yahuuYoo ikiside sepetin ucuna değiiyorhem yukarda da dedim acun semihle heycan katmak istedi fırsat bulmuşken
![]()
Evet şuan kameranın acısı serkayın topunu dıştaqn semihin içten gösteriyor. Bana kalırsa aynı girmiş.Ciddi misin))). Serkay in topu çemberin içinde semihin ki daha çembere girmemiş havada yahuu
Sen geçen atakanın acısını da yanlış gormustun))) açıyla bunun ne ilgisi var)) üç boyutlu topun açısı mi olur.. Çizgiyi geçme tartışması olsa neyseEvet şuan kameranın acısı serkayın topunu dıştaqn semihin içten gösteriyor. Bana kalırsa aynı girmiş.