Survivor 2016 51. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kac kac semih kac oyin aldi ?

Şuan döndüler. Keşke ünlüler kazansaydı. Ezgiyi görürdük @sürgünüm:A

Kör atiş daha heycanlı değil mi? Ama oyun zevkli değil açık ara olduğunda heralde:F
Acun damla için bence gönüllüleri kazandıracak)))

Kör atışın ne heyecanı olacak kazandık çünkü kazandılar çünkü. Hiç bir verecek cevap yok kimseyi tatmin etmez ama burdan geri dönerse anca heyecanli olur.. Acun da heyecan katarsa

Ortadaki ruloda bi tek Semih geride kalıyor cunku boyunun yarısı kadar

Acun damla için bence gönüllüleri kazandıracak)))

Kör atışın ne heyecanı olacak kazandık çünkü kazandılar çünkü. Hiç bir verecek cevap yok kimseyi tatmin etmez ama burdan geri dönerse anca heyecanli olur.. Acun da heyecan katarsa
Biz nasıl Ezgiyi görmek istiyorsak acun da damlayı istiyor demk:F
Acun heycanı Semihi bi daha oynatarak kattı:F

Acun semihe ve ünlüleri kayırmış gönüllülerin hakkını yemiş kare kare oynattim serkay kazanmış ama acun açık ara hak yemiş

b420c08cbd2ebfc753cc34e78057458e.jpg

@Forumdash @eskici @Harunnn60

İlk izlerken videoda oynama olduğunu hissettim ben kare atlama yapmış olabileceğini düşündüm yanilmamisim acunun montaj ekibi berbat

Evde yattaranın atişları tartişiliyor:F ibo attıktan sonrada sepete atişi tartişilir:F

@beyazsoy ikisi de ayni serkayin ki cok az önde gibi ama bu tarz seyler hep oluyor o kadar az farka hep berebere sayiyor acun serkaya özel degil ve belki de topun delige tamamen düsmesine göre saymis olablirler :F

Ünlüler kazandi tebrikler :D

Evet şuan kameranın acısı serkayın topunu dıştaqn semihin içten gösteriyor. Bana kalırsa aynı girmiş.
Sen geçen atakanın acısını da yanlış gormustun))) açıyla bunun ne ilgisi var)) üç boyutlu topun açısı mi olur.. Çizgiyi geçme tartışması olsa neyse