Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

hart of dixie 2x11
brick amca 60 ından sonra 30-35 lik kız buldu her gece yapıyor namıssızşar olan var olmayan var .ss
george forever alone modunda:A
lemonla annabeth başarıdan başarıya koşuyor :D
zoe ile wade de iyice çift oldu.ss

neyse memeli oğlanları paylaştık @Çiğdem- başlamadı şimdi başka memeleri paylaşıp @destere @Harunnn60 @Doğu koalisyonunu diziye çekmeye çalışalım :A @cookies @vadikızı @Forumdash
gel pis pisi:A
mircea-monroe_6396524.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 50063
images
Ekli dosyayı görüntüle 50064
Lan yeter adamı dinden imandan mı çıkaracaksın :A

hart of dixie 4x1 :) 4.ve son sezona geçtim 4x2 yi izleyip yatayım kalan 8 bölümü haftasonu izlerim neyse zoe ciğim çok uğraştı wade de titreşim yaratmak için malum @Çiğdem- in oğlanların memeleri geç titreşiyor kızlara karşı onlar daha çok @destere seviyor:D neyse bu sahneyi izleyin zaten evrensel dille anlarsınız :A @Doğu @DarkLeqenD @Harunnn60 @MEnes

hart of dixie 4x1 :) 4.ve son sezona geçtim 4x2 yi izleyip yatayım kalan 8 bölümü haftasonu izlerim neyse zoe ciğim çok uğraştı wade de titreşim yaratmak için malum @Çiğdem- in oğlanların memeleri geç titreşiyor kızlara karşı onlar daha çok @destere seviyor:D neyse bu sahneyi izleyin zaten evrensel dille anlarsınız :A @Doğu @DarkLeqenD @Harunnn60 @MEnes
ne güzel bıcı bıcı yapıyor kız yetenekleri muhteşem yani :) boobslarını abur cubur harcamasına karşıyım :) birde yanındaki ördek kim @Çiğdem- in jensenimi? :)

yok bu jensen değil zaten jensen olsa memeleri bülent ersoyunkiler kadar olurdu biliyon çiğdem küçük meme sevmiyor:A
buda artık kimse @Çiğdem- lik gibi duruyor bunu geri çevireceğini sanmıyorum :) havuzdaki kızı kapabilirsem çiğdemi serbest bırakacağım kimi istiyorsa onunla eğleşsin :)
bugün rekor kırdım dizilerde luciferin son bölümünü izleyebildim nihayet :) @Forumdash a da müjdeyi vereyim :)