Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

aga senin mesajların çoğu zaman güldürüyor bizi forumun en komik adamı diyebiliriz ama laubalilik yakışmıyor sana her mesajda maskeli gibi olmanı istemeyiz. seni yılın vadici transferi diye lanse edelim sen top oynama gece kulüplerinde takıl olur mu olmaz :D boş insanlarla çok takılırsan boş olursun onun düzeleceği yok seni de kendine benzetiyor

aga bizim karşımızda hiçbir sistem hiçbir şaibeli reyting manipülasyonu duramadı duramaz rahat ol. şikenin en baba dönemi agb döneminde bile rekor kırmışız gerisi hikaye hala zirvedeyiz ama öyle ama böyle
Ben kime göre neye göre boş insanım? Onun gibi olmak nedir yahu ne saçmalıyorsunuz siz

ben bölümün başını kaçırdım ama sonraki kısımları izledim güzeldide
birşeye takıldım ben polat halili kurtardı ama o kısmı sanki çabuk atladılar
gibi geldi bna ya sizce

o adamı çok özledim ya keşke geri dönse forum tarihinin en enteresan vadicisiydi rekorlar konumda çok yardım etmişti Allah razı olsun vadi prof.uydu

bugün vasatsın aga kendi performansının çok altındasın :D
Bu hafta gecti artik stratejik hata yaptim haftaya Beyaz Tvde ki bolum ile birlikte bu haftanin acisini cikaracaz

konuşsun isterse her dakka konuşsun ama senin gibi olmasın her haltı alaya almasın yeri geldiğinde analiz ve çözümlemeler yapsın
Sanki yapmıyoz anasını satayım :A Kendimizi parçaladık burda daha napalım gidip PanaFilmin önünde kendimi bile yakarım dedim ulan :kiki: