Polat Şaşmaz
Favori Üye
o adamı çok özledim ya keşke geri dönse forum tarihinin en enteresan vadicisiydi rekorlar konumda çok yardım etmişti Allah razı olsun vadi prof.uyduDoğu esprisi iyi olan bir arkadasimiz olabilirsin ama asla bir @hızlı gonzales değilsin![]()
bugün vasatsın aga kendi performansının çok altındasınLa daha 150 mesaj yazamamisim![]()
Ben kime göre neye göre boş insanım? Onun gibi olmak nedir yahu ne saçmalıyorsunuz sizaga senin mesajların çoğu zaman güldürüyor bizi forumun en komik adamı diyebiliriz ama laubalilik yakışmıyor sana her mesajda maskeli gibi olmanı istemeyiz. seni yılın vadici transferi diye lanse edelim sen top oynama gece kulüplerinde takıl olur mu olmazboş insanlarla çok takılırsan boş olursun onun düzeleceği yok seni de kendine benzetiyor
aga bizim karşımızda hiçbir sistem hiçbir şaibeli reyting manipülasyonu duramadı duramaz rahat ol. şikenin en baba dönemi agb döneminde bile rekor kırmışız gerisi hikaye hala zirvedeyiz ama öyle ama böyle
onun gibi cıvık olma diyoruz aga seni artık kaybettik o yüzden başka kayıpları önlemek istiyoruzBen kime göre neye göre boş insanım? Onun gibi olmak nedir yahu ne saçmalıyorsunuz siz
Bu hafta gecti artik stratejik hata yaptim haftaya Beyaz Tvde ki bolum ile birlikte bu haftanin acisini cikaracazo adamı çok özledim ya keşke geri dönse forum tarihinin en enteresan vadicisiydi rekorlar konumda çok yardım etmişti Allah razı olsun vadi prof.uydu
bugün vasatsın aga kendi performansının çok altındasın![]()
Yani diyorsunuz @Doğu benimle konuşmasınonun gibi cıvık olma diyoruz aga seni artık kaybettik o yüzden başka kayıpları önlemek istiyoruzyahu ne la
![]()
Bende anlamadim o kısmı. Sanki araya bir sahne girmişte o sahne haftaya kalmis gibi olduben bölümün başını kaçırdım ama sonraki kısımları izledim güzeldide
birşeye takıldım ben polat halili kurtardı ama o kısmı sanki çabuk atladılar
gibi geldi bna ya sizce
Bende anlamadim o kısmı. Sanki araya bir sahne girmişte o sahne haftaya kalmis gibi oldu
konuşsun isterse her dakka konuşsun ama senin gibi olmasın her haltı alaya almasın yeri geldiğinde analiz ve çözümlemeler yapsınYani diyorsunuz @Doğu benimle konuşmasın![]()
Onu Allahtan ve OzaN'dan başka kimse engelleyemez onu bi geçYani diyorsunuz @Doğu benimle konuşmasın![]()
Ben anlayacağımı anladımkonuşsun isterse her dakka konuşsun ama senin gibi olmasın her haltı alaya almasın yeri geldiğinde analiz ve çözümlemeler yapsın
Ben anlayacağımı anladım)))
Ama yanlış anladınBen anlayacağımı anladım)))
iyi anladıysan mesele yok aslan parçasıBen anlayacağımı anladım)))
Sanki yapmıyoz anasını satayımkonuşsun isterse her dakka konuşsun ama senin gibi olmasın her haltı alaya almasın yeri geldiğinde analiz ve çözümlemeler yapsın
Sanki yapmıyoz anasını satayımKendimizi parçaladık burda daha napalım gidip PanaFilmin önünde kendimi bile yakarım dedim ulan
![]()
Biz adam değil miyiz?iyi anladıysan mesele yok aslan parçasıne yaptığınız umrumda değil adamına göre muamele yapılır