Diriliş "Ertuğrul" 55.Bölüm Yorumları

Sağol güzel ablam. Taş var bende büyük olduğu için düşüremedim pazartesi günü ameliyatla alıncak artık bakalım. Dualarını eksik etme. 🙂
Kardeşim geçmiş olsun. :( Dualarımız seninle hayırlısıyla başarılı bir şekilde atlatacaksın ameliyatı.

1 aydır rahatsızım abla ameliyatlık durumum var şu an hastalık geberiyorum ama yinede diziyi izledim efsane dizi diye buna derim. :D Zaten hastayım fragmanı görünce kalpten gidicektim beynim zonkladı s.finali yaklaştıkça olaylar çığ gibi büyüyor. Sizle yorumlaşmayı çok özledim be. :(
Çok geçmiş olsun kardeşim bizi de bilgilendir :) Allah yardımcın olsun.

Sağol güzel ablam. Taş var bende büyük olduğu için düşüremedim pazartesi günü ameliyatla alıncak artık bakalım. Dualarını eksik etme. 🙂

oyy kıyamam ben sana ederim tabii ne demek dualarım seninle kafana takma
kolay bir ameliyattır stresede sokma kendini tamam mı😉

1 aydır rahatsızım abla ameliyatlık durumum var şu an hastalık geberiyorum ama yinede diziyi izledim efsane dizi diye buna derim. :D Zaten hastayım fragmanı görünce kalpten gidicektim beynim zonkladı s.finali yaklaştıkça olaylar çığ gibi büyüyor. Sizle yorumlaşmayı çok özledim be. :(
Çok geçmiş olsun kardeşim. Önemli olan sağlık sen takma kafana. Allah'ın izniyle iyi olacaksın inşallah.

Kardeşim geçmiş olsun. :( Dualarımız seninle hayırlısıyla başarılı bir şekilde atlatacaksın ameliyatı.

Çok geçmiş olsun kardeşim bizi de bilgilendir :) Allah yardımcın olsun.

oyy kıyamam ben sana ederim tabii ne demek dualarım seninle kafana takma
kolay bir ameliyattır stresede sokma kendini tamam mı😉

Çok geçmiş olsun kardeşim. Önemli olan sağlık sen takma kafana. Allah'ın izniyle iyi olacaksın inşallah.

Çok sağolun Allah razı olsun iyiki varsınız. Bir ay çok sıkıntılı geçti inşAllah pazartesi günü sağlıma kavuşurum aranıza dönerim.

Ulan bir gun yoruma gelemedik konu cokmus ne kadar degerliyiz konuda Dirilisciler gelmemis.sss @Billy Kane kardesim burdan da diyeyim cok gecmis olsun.