Kurtlar Vadisi Youtube Kanalından Büyük Başarı!

+18 mi? :D. İçin fesat olabilir mi ? :D:D.

Ninemin bıyıkları olsa dedem olurdu:D
olan bu panpa :D vadi bölümleri zaten kara sevda ve dirilişin gerisinde son zamanlarda eskidendi o rekorlar yazetedeyken bölümler :D youtubea gelince takke düştü kel göründü :D

aga vadi bölüm izlenme sayılarından 1 numara bunlar dakka başı video attıkları için toplamda önde gözükebilirler vadi önde yani kaale alma konuşanı
Haklısın:)

olan bu panpa :D vadi bölümleri zaten kara sevda ve dirilişin gerisinde son zamanlarda eskidendi o rekorlar yazetedeyken bölümler :D youtubea gelince takke düştü kel göründü :D
Youtube'da bölüm izlenmede vadi 1. sen daha eskiden yazete en çok izleniyordu şimdi youtube geldi kel gözüktü diyorsun :A

Rakamlar bizim dediğimizi söylüyor :D:D.
rakamlar :D

kvp
291.bölüm 705 bin
290.bölüm 1.636 milyon
289.bölüm 1.703 milyon
288.bölüm 1.927 milyon
287.bölüm 2.019 milyon

diriliş
54. bölüm 1.067 milyon
53. bölüm 1.771 milyon
52. bölüm 1.806 milyon
51. bölüm 1.422 milyon
50. bölüm 1.671 milyon

kara sevda
26.bölüm 1.050 milyon
25.bölüm 1.735 milyon
24.bölüm 1.863 milyon
23.bölüm 1.931 milyon
22.bölüm 1.766 milyon

şöyle bir bakınca son 5 bölümde 2 diriliş 2 kara sevda 1 vadi var :)) rakamlar yani

rakamlar :D

kvp
291.bölüm 705 bin
290.bölüm 1.636 milyon
289.bölüm 1.703 milyon
288.bölüm 1.927 milyon
287.bölüm 2.019 milyon

diriliş
54. bölüm 1.067 milyon
53. bölüm 1.771 milyon
52. bölüm 1.806 milyon
51. bölüm 1.422 milyon
50. bölüm 1.671 milyon

kara sevda
26.bölüm 1.050 milyon
25.bölüm 1.735 milyon
24.bölüm 1.863 milyon
23.bölüm 1.931 milyon
22.bölüm 1.766 milyon

şöyle bir bakınca son 5 bölümde 2 diriliş 2 kara sevda 1 vadi var :)) rakamlar yani
Sen herşeye yarım yamalak mı bakarsın? .Vadi sadece son 5 bölümden mi yayına başladı ?.

Bölüm izlenmede youtubeda 1.sırada ''NET'' konu tartışmaya kapalı.O yüzden gidip son 5 bölümleri yazma :)

Sen herşeye yarım yamalak mı bakarsın? .Vadi sadece son 5 bölümden mi yayına başladı ?.

Bölüm izlenmede youtubeda 1.sırada ''NET'' konu tartışmaya kapalı.O yüzden gidip son 5 bölümleri yazma :)
2010 dan önce olsa belki olurdunuz :D son 2 yıla bile bakarım vadi 1. değil hatta ilk 3 e zor girer :D

Kurtlar Vadisi ile @xemrexx in Kiralık Aşkını karşılaştırdım bakın ne çıktı

İşte sonuçlar :)

Kurtlar Vadisi Pusu: 28 bölümde;

- 16 kez 2 milyon izlenmeyi geçmiş
- 28 bölümde toplam izlenme sayısı 58.289.736

Kiralık Aşk son 28 bölümde

- 5 kez 2 milyon izlenmeyi geçmiş
- 28 bölümün toplam izlenme sayısı 41.109.259

Yorum sizin :)

@-KADİR- @Doğu @takas @Since2011

Son düzenleme:

Kiralik Aşk kanalı yerli yersiz klipler yayınlıyor total izlenmelerde geçmesi normal demiştim :) Biz ise bölüm+ fragman gidiyoruz. Çok nadir arada bölümden kesitler konuyor. Ama bölüm izlenmelerinde öndeyiz bunu da göstermişsin zaten helal dadaş :A

gerçekler belli aga ; sadece algılamak için biraz akıl kırıntısı olması lazım oda yoksa zaten bizim yapacak birşeyimiz yok

Kiralik Aşk kanalı yerli yersiz klipler yayınlıyor total izlenmelerde geçmesi normal demiştim :) Biz ise bölüm+ fragman gidiyoruz. Çok nadir arada bölümden kesitler konuyor. Ama bölüm izlenmelerinde öndeyiz bunu da göstermişsin zaten helal dadaş :A
boşa debelenmeyin kiralık aşk dediğim gibi bölümleri 2 hafta sonra izlenebiliyor bölüm izlemeleri düşük olabilir genelde daha yüksek :A

ayrıca kullarımız bizim aklımızın bir kırıntısı dahi muhtaçtır onu da söyliyim:A

boşa debelenmeyin kiralık aşk dediğim gibi bölümleri 2 hafta sonra izlenebiliyor bölüm izlemeleri düşük olabilir genelde daha yüksek :A

ayrıca kullarımız bizim aklımızın bir kırıntısı dahi muhtaçtır onu da söyliyim:A
Biz debelenmiyoz da sen iyi debeleniyon belli gozunun onunu gormeyecek kadar korsun at gozluklerinle bakmaya devam

helal olsun aga gereken cevabı sayılarla verip lafı gediğine oturtmuşsun bunun üstüne konuşmak komiklik olur :D youtube da en çok izlenen dizi NET bir şekilde vadidir. eskiden de yazetede rekor kırıyorduk dediler kendi sitesi şişiriyor youtube kanalı açtık yine rekor kırdık hemde reytinglerin en düşük olduğu son 2 sezonda yapıyoruz bunu 5-6 sene önce falan youtube kanalı olsa düşünemiyorum yazeteyi bile sollardı eminim çünkü youtube da izlenme falan çok daha kolay oluyor bilmem anlatabildim mi :D

baş aga onayı da geldiğine göre gülüp geçebiliriz konuyu artık :D 2 ay sonraki vadi youtubede rekor kırıyor konusunda görüşmek üzere yaşanıyor ve yaşatılıyorsa:)))
Yalnız dediğin gibi kiralık aşkın bölümleri önce yurt dışına açılıyor ve 2 hafta sonra türkiyedekiler bölümü izleyebiliyorki o zamana kadar izleyen izlemiş oluyor :)
Sahnelerdeki izlenmeleri toplamak lazım bence onlar bölümden sonra yayınlanıyor çünkü :)

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız dediğin gibi kiralık aşkın bölümleri önce yurt dışına açılıyor ve 2 hafta sonra türkiyedekiler bölümü izleyebiliyorki o zamana kadar izleyen izlemiş oluyor :)
Sahnelerdeki izlenmeleri toplamak lazım bence onlar bölümden sonra yayınlanıyor çünkü :)

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öyle bişey yok youtube da izlenmeleri ortada vadiden bölüm izlenmeleri fark yemiş doğal olarak. bende dakka başı bölümlerden sahne paylaşsam toplam izlenme artar tabi mantığa bak :D başka neyi toplayalım