sağlıklı değil aga git onun yerine döner - iskender falan yeCanımı çektirdiler yarın gidip ilk yicegim sey bu olacak
sağlıklı değil aga git onun yerine döner - iskender falan yeCanımı çektirdiler yarın gidip ilk yicegim sey bu olacak
Biliyorum sağlıklı olmadığını aga ama hayatımda 1 kere bile yemedim çok merak ediyorum bir kere deneyecemsağlıklı değil aga git onun yerine döner - iskender falan ye
aga senin hakkında çıkan dedikodular doğru galiba nihal e karşı hislerin bir survivor yarışmacısından öteye geçmiş gibiŞanssızlık değil efecan Nihali harcamayacaktiniz taktik strateji ve moral kaynagizdi. Alma nihalin ahini çıkar aheste aheste
helal olsun aga 🙂Biliyorum sağlıklı olmadığını aga ama hayatımda 1 kere bile yemedim çok merak ediyorum bir kere deneyecem
Dedikoduya ne gerek var açıkça sor söyleyeyim turabiye @Maskeli Fedai ısrarıyla oy attım Nihale atmadım neden çünkü Türkiye çabuk gelsin diye))))aga senin hakkında çıkan dedikodular doğru galiba nihal e karşı hislerin bir survivor yarışmacısından öteye geçmiş gibi
onun orada sefalet çekmesine dayanamadım diyosun yaniDedikoduya ne gerek var açıkça sor söyleyeyim turabiye @Maskeli Fedai ısrarıyla oy attım Nihale atmadım neden çünkü Türkiye çabuk gelsin diye))))
Dedikodu neydi)))onun orada sefalet çekmesine dayanamadım diyosun yani
işte destekten öte duygusal bir bağ kurduğunDedikodu neydi)))
Yok la @beyazsoy'la kavgalarını izlemek eğlenceli oluyor. Başlarlar birazdan yine çekirdeğimi hazırlayayım.Iyy geldi @Maskeli Fedai @Bully banla da şunu savunamasın Semih'i
Ben Yılmaz'ı tutuyordum Adam gibi adam Yilmaz Morgulne olsu sende mi saf değiştirdin
Ciddi ciddi mi soruyorsun insan sevdiğinin elenmesini isterim mi))). Nihal elenirken bir gran haksıZlık yapildi kiza demiş miyim)). Nihal reis o ya espri ve mimik makinesi Izlerken eglendiriyor.. Nihali guzel bulmam ayricaişte destekten öte duygusal bir bağ kurduğun
Semihin karsiya gecmesi mantikli olur bu hsbere pek mantıklı gelemdi iki hafta sonra adalar birleşecek karşı takima gecse ne olacakZafer'in ÜNLÜLER takımına geçtiği haberleri yer alıyor @Forumdash @beyazsoy Diskalifiye olmayacağını en baştan anlamıştım, hala da söylüyorum diskalifiye olmaz.