Panoramada demişti Tuba birinci olabilir diyeAdamım ya her yönüyle bir zeka abidesi.![]()
Yalanci, sinsi, orta bozan vs.vs. Birisi.Bu Nagi Merve gibi zannetmiştim hırslı felan ama yorumlara bakınca herkes saydırıyor @dosimosi izlemediğim için neler yaptıklarını bir haberim.))
Bence Yunus gider.Tugba, ezgi, yattara, nagihan, yunus, Mehmet. Böyle yazmis kaynagim
Oralara bakamadim noldu Zaferle Semihe?Tuğba kendisine verilen oyları tekrar kaybetti Yiğit'in Berna olayında duruş sergileyemeyip Turabinin tekrar 1.olması gibi.
Semih şimdi nasıl dayak yiyeceğinin rolünü çalışmıştır@Forumdash
Herşey varmış kızda yok yok maşallah.))Yalanci, sinsi, orta bozan vs.vs. Birisi.
Başımız şişti yeter, Mehmet elenecek bence.Bence Yunus gider.
Daha açıklanmamış liste ama benim tahminim böyle acun negihanin elenmesi riskini alamaz yunusun önün almış.Tugba, ezgi, yattara, nagihan, yunus, Mehmet. Böyle yazmis kaynagim
Acun yollatmaz onu bence Ünlüler iyice zayıflamasın diye Yunus'u postalar.Başımız şişti yeter, Mehmet elenecek bence.
Konseyden önce kavga etmişler ikisini ayrı yerlere koymuşlarOralara bakamadim noldu Zaferle Semihe?
Yeap demelerini unutmucamBaşımız şişti yeter, Mehmet elenecek bence.
Serkay gibi sakatlanınca geri planda kaldı. Bacağı iyileşsin geri döner. Hatta başladı bile bulaşık konusu dun izledik. Bugun taktık verişleri sadece onun sesi vardı filan..Damla dususteydi. Bence memic ondan daha guclu. Artik ezgi ve tugbada performansini bir tik yukari cikarir
Umarım bu hafta gitmez 2. Şans verilsinZaten nagi atakanla birleşince damlanın önü açıldı demiştim sadece biraz daha gez elenme ismi bekliyordum. Ama kadın çevirmediği dolap kalmadı hızlandırdı gidişini bu hafta olmazsa haftaya gider
Zaferi havale eder unlulere. 4-4 esitlik olsun diyeAcun yollatmaz onu bence Ünlüler iyice zayıflamasın diye Yunus'u postalar.
Semih dovmusturKonseyden önce kavga etmişler ikisini ayrı yerlere koymuşlar