Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bencede büyük hata yaptı bu fırsatı bulmuşsun niçin Nagihan ismini söllemiyorsunTuğba nagihani demeyerek kazandiği oyları geri iade etti
Yapar acun sosyal medyadan aldiği destekle tuğba birinci olmuştur diye @eskici 'ye demiştim. Nitekim öyle oldu. Atakan oylamada olsaydı ezgi nolacaktı? Ezginin atakandan ne kadar oy çaldiğini görmüş olurduk. Atakan da görmüş olurdu.Acun heyecan Katmak icin Tugba birinci demistir. Bence ikinci siradaydi
Yok. Dokunulmazdi
Hayır ya bu mantık doğru değil negihan baştan beri dedikiducuydu Mehmet ise hiç oy alamıyordu.. Nagi sevmeyenler ancak mehmete de oy atacak ki sıralama degissin.. Nagi yine eski oyuna yakın alacak Mehmet ise eski oyunu doğal olarak Mehmet gidecekSurvivor u ne hallere düsürdü bu acun ya yaziklar olsunmehmet gidici galiba mantik olarak nagihani sevmeyenlerin tugbaya sms attigini düsünüyorsaniz o zaman nagihanin sonuncu olmasi lazim ve aday olursa elenmesi lazim elenmezse oyun oldugunu tekrar görürüz
![]()
Aynen Semih olsa hazır düşman yarattım yuruyeyyim üzerine diyecekti. Hani kişilik önemliydi TuğbaBencede büyük hata yaptı bu fırsatı bulmuşsun niçin Nagihan ismini söllemiyorsun
Ya Nagihan ona o kadar laf söyledi söylemeliydi onun adını bu kadar olaydan sonra ikisi birleşirse bi daha pes artık denilir buna nagihanın adını demeliydiKarakterli cunku ve bugun ikiside ilerde yine birlesecegi sinyalini vermisti.
Gecen hafta ezgi yine ikinciydi zaten atakandan sonraydiYapar acun sosyal medyadan aldiği destekle tuğba birinci olmuştur diye @eskici 'ye demiştim. Nitekim öyle oldu. Atakan oylamada olsaydı ezgi nolacaktı? Ezginin atakandan ne kadar oy çaldiğini görmüş olurduk. Atakan da görmüş olurdu.
O yorumumu sildim. Karakterli ve tekrar birlesmenin birbiriyle celiskili oldugunu farkettimYa Nagihan ona o kadar laf söyledi söylemeliydi bu kadar olaydan sonra ikisi birleşirse bi daha pes artık denilir buna nagihanın adını demeliydi
Yunus gitmeli ama yine gitmezSağol. Sen ne diyorsun bu duruma? Veya sence kim gitmeli?
Damla dususteydi. Bence memic ondan daha guclu. Artik ezgi ve tugbada performansini bir tik yukari cikarirNagi gidiciyse Damlanın önü açıldı @beyazsoyadım adım finale atakan vs damla
Yazmamismi siralamayi
Zaten nagi atakanla birleşince damlanın önü açıldı demiştim sadece biraz daha gez elenme ismi bekliyordum. Ama kadın çevirmediği dolap kalmadı hızlandırdı gidişini bu hafta olmazsa haftaya giderNagi gidiciyse Damlanın önü açıldı @beyazsoyadım adım finale atakan vs damla
Adamım ya her yönüyle bir zeka abidesi.