Survivor 2016 - 45. Bölüm Yorumları

Acun heyecan Katmak icin Tugba birinci demistir. Bence ikinci siradaydi
Yapar acun sosyal medyadan aldiği destekle tuğba birinci olmuştur diye @eskici 'ye demiştim. Nitekim öyle oldu. Atakan oylamada olsaydı ezgi nolacaktı? Ezginin atakandan ne kadar oy çaldiğini görmüş olurduk. Atakan da görmüş olurdu.

Survivor u ne hallere düsürdü bu acun ya yaziklar olsun :F mehmet gidici galiba mantik olarak nagihani sevmeyenlerin tugbaya sms attigini düsünüyorsaniz o zaman nagihanin sonuncu olmasi lazim ve aday olursa elenmesi lazim elenmezse oyun oldugunu tekrar görürüz :D
Hayır ya bu mantık doğru değil negihan baştan beri dedikiducuydu Mehmet ise hiç oy alamıyordu.. Nagi sevmeyenler ancak mehmete de oy atacak ki sıralama degissin.. Nagi yine eski oyuna yakın alacak Mehmet ise eski oyunu doğal olarak Mehmet gidecek

Yapar acun sosyal medyadan aldiği destekle tuğba birinci olmuştur diye @eskici 'ye demiştim. Nitekim öyle oldu. Atakan oylamada olsaydı ezgi nolacaktı? Ezginin atakandan ne kadar oy çaldiğini görmüş olurduk. Atakan da görmüş olurdu.
Gecen hafta ezgi yine ikinciydi zaten atakandan sonraydi

Ya Nagihan ona o kadar laf söyledi söylemeliydi bu kadar olaydan sonra ikisi birleşirse bi daha pes artık denilir buna nagihanın adını demeliydi
O yorumumu sildim. Karakterli ve tekrar birlesmenin birbiriyle celiskili oldugunu farkettim :)

Aslında durumu biraz abarttık.. sonuçlar klasik Survivor sonuçları.. her sezon aynı oyun. Hiç beklenmedik isimler 1. olur beklemedik insanlar elenir.

@ABAY_06 aynen aga ya acun rezil etti bu survivoru ya biktim artik bu adamin oyunlarindan :F
@Forumdash tugbanin birinci oldugu falan yok benim dedigim gibi acun ona olan destegi kullanarak hemen kadini birinci yapmis oysa ki o kadar sms imkansiz alamaz heyecan olsun diye böyle yapmis :F
@beyazsoy nagihan en basindan dedikoducuydu ama bu son olaylarda iyice düstü ve bu tugbanin birinci olmasi zaten sacmalik ama olduysa nagihanin da sonuncu olmasi lazim bu gayet mantikli mehmet ondan bir tik önde ama acun tabiki de mehmeti yollar ve yalanlarini artirmis olur survivor yerle bir oldu resmen bugün :F