Survivor 2016 - 45. Bölüm Yorumları

Şu Mehmet Allah rızası için elensin. Bağrışlarının yüzünden televizyonun sesini kısıp izliyorum programı. :)

Ezgi de negihan diyecek mehmet gidecek. Acun mehetin sesinden rahatsizdi herkekes rahatsızdı)))

Survivor u ne hallere düsürdü bu acun ya yaziklar olsun :F mehmet gidici galiba mantik olarak nagihani sevmeyenlerin tugbaya sms attigini düsünüyorsaniz o zaman nagihanin sonuncu olmasi lazim ve aday olursa elenmesi lazim elenmezse oyun oldugunu tekrar görürüz :D

Nagihan adı çıkmasın diye atmadığı takla kalmadı ama Allahın işi)))

Ezgi, Tuğba ve Yunus dururken başka bir kişi elenirse pes artık ki durum o yönde ilerliyor. Böyle bir saçmalık olmaz.. resmen komedi bir oylama. Bir kaç gündür izlemiyordum.. Atakan'ın durumu nedir? Oylama da varmı kendisi?

Son düzenleme:
Tuba mı 1 olmuş)) saçmalıklara gel iyi ayarlamışlar oylamayı gine @eskici neler dönüyor bu Survivor'da gine.))

Ezgi, Tuğba ve Yunus dururken başka bir kişi çıkarsa zaten Acun bende rekor kırar ki durum o yönde ilerliyor. Böyle bir saçmalık olmaz.. resmen komedi bir oylama. Bir kaç gündür izlemiyordum.. Atakan'ın durumu nedir? Oylama da varmı kendisi?
Yok. Dokunulmazdi