Katılıyorum çok heyecanlı oldu buSezonun en muazzam konseyi oluyor![]()
Katılıyorum çok heyecanlı oldu buSezonun en muazzam konseyi oluyor![]()
Atakancılar ezgiyi neden birinci yapamadı anlamında söyledimSen n
sen ne bicim izliyorsun. Atakan oylamada yok. Olsa baskasi birinci olurmuydu saniyorsun
Sene başından beridir Survivor izliyor birde onu öğrenememiş hala.Sen n
sen ne bicim izliyorsun. Atakan oylamada yok. Olsa baskasi birinci olurmuydu saniyorsun
Sanmam acun buna izin vermez. Mehmet eklenecektirNagihan elendi denilmisti. Bakalim ne kadar dogru
Sanmam Acun eletmez onu kolay kolay erkeklerden birini yollar.Nagihan elendi denilmisti. Bakalim ne kadar dogru
Acun heyecan Katmak icin Tugba birinci demistir. Bence ikinci siradaydiAtakancılar ezgiyi neden birinci yapamadı anlamında söyledimkızın hem kendi fanı var hem atakancılardan
Gönululerden bir erkek eksilecekse evetSanmam Acun eletmez onu kolay kolay erkeklerden birini yollar.
Kesinlikle katılıyorum sırf adı yazılmasın diye türlü iş yaptı ama ters tepti çokta iyi oldu buNagihan adı çıkmasın diye atmadığı takla kalmadı ama Allahın işi)))
Yok. DokunulmazdiEzgi, Tuğba ve Yunus dururken başka bir kişi çıkarsa zaten Acun bende rekor kırar ki durum o yönde ilerliyor. Böyle bir saçmalık olmaz.. resmen komedi bir oylama. Bir kaç gündür izlemiyordum.. Atakan'ın durumu nedir? Oylama da varmı kendisi?