Survivor 2016 - 45. Bölüm Yorumları

Zaferin ahi yerde kalmaz.. Nihalin ahi iki haftadir gönüllüler aç damla Sakatlandı hala iyileşemedi

Diskalifiye olacağını düşünmüyorum zaten çok fire verdiler acun tolerans gösterir bu sefer.

Mehmet sen iki gün önce atakani sattin artık abim degil dedin simdi niye iki abim var diyorsun artik. Hem adamı sat sonra adsm ezgiyi tercih edince de abim degil de

Negihan ne ara sana atakan soz verdi doldur yatatarayi mehmeti

Anlasildi elenen bir erkek olur ve Zaferide unlulere yollar acun ve aciklamasi daha fazla fiziksel temas olmasin der. Tercih gönullulere verilirse Semih yollanir ama acun o riske girmez. Semih orda kalmali

Ünlülerin tepkilerine bakınca gönüllülerin kafasıni cevirmesinden semih ve zafer konseyde belki zafere bir hafta ceza vermiş de olabilir acun

Kerimoğlunun endişesi yok semih bir sey yapmamış gözüküyor memic uzgun

İkisini de affeder kesinlikle :) Diskalifiye olmaz artık bunlar hep reyting :A Hele ki Semih'i diskalifiye ederse fanboylar Dominik'e yüzerek gelir :A

Öfffbildiğin kurgu bu yaa:F
O ses çocuklar 1 hafta önceden tek gune düşer. Gri kurt diye filmi 21:45'e diye tanıtımlar döner:F yarının yayın akişi 1 haftadan önce belliymiş meğer:F
kimbilir onlar konseydeyken yönetmen diğer tarafta zafer ve semihin kapişmasını çekiyor yada mıntajını yapıyor:F

İkisini de affeder kesinlikle :) Diskalifiye olmaz artık bunlar hep reyting :A Hele ki Semih'i diskalifiye ederse fanboylar Dominik'e yüzerek gelir :A
Aga tam olaylı günde tv8 gitti şansıma digiturk bile bana karşı ne old durum ne şimdi

Aga tam olaylı günde tv8 gitti şansıma digiturk bile bana karşı ne old durum ne şimdi
Semihle Zafer konsey öncesi birbirine girmiş. İkisi de an itibariyle konseyde yok :) Acun görüntüleri izleyip karar vereceğiz dedi :D Daha ortada olaya ilişkin tapeler yok :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot