Survivor 2016 - 43. Bölüm Yorumları

Son oyunda Yattara farkı açmışken Serkay bir anda yanına ışınlandı Atakan Zafere oyun verdi.Bariz senaryo var daha anladım
Evet onu bende fark ettim. Serkay suyun içinde kendini çekerken havuzun ortasındaydı yattara iplere geldi . Serkay havuzun sonuna geldi ama yattara hala ipe atlamamişti bile.. @beyazsoy geri alip izlesin bi onda öyle bir özellik vardı. Yarın ben de kontrol edicem fırsatım olursa:X

Nekadar az kisi yarisirsan okadar sanslisin. Cunku cok oyun oynayinca performans yukseliyor. Unlulerin daha 2-3 kisi eksilmesi gerekiyor

Evet onu bende fark ettim. Serkay suyun içinde kendini çekerken havuzun ortasındaydı yattara iplere geldi . Serkay havuzun sonuna geldi ama yattara hala ipe atlamamişti bile.. @beyazsoy geri alip izlesin bi onda öyle bir özellik vardı. Yarın ben de kontrol edicem fırsatım olursa:X
Acun ilerde onun aciklamasini yapar. Gecen seneki kovadan su tasima olayi gibi

Al Atakan yav. Ezgi birinci olsun oylamada

Kayıt etmedim
Semih geçen oyunda zaferden azari ısıttı. Oynamak istedi daha önce defalarca oynamayacağım sizin elenemnizi istiyorum demiş bugün bile elenmeleri için dua etmiş bir adamı akıllı bir insan gurubu oynatır mi yahuu biraz insaf. Semihe bu saatten sonra güvenmek akıl kari degil

Aboo atakan aldi kolyeyo bakalim kim birinci olacak ve nasil olaylar olacak merak ettim simdi :D

Simdi bunlar birinci kesin yattara olur beklerler. Yunus yazilir Tugba söylenir. Birincide ezgiyse nagi söylenir. Yattara ise ezgiyi söyler.