Semihçiler bile bu kıza dayamaz sms atmazlar artık semihten daha itici biri olmaz diyorum ama kız çok başarılı))))
kerimoğlumu başarılı neresi başarılı yahu
Semihçiler bile bu kıza dayamaz sms atmazlar artık semihten daha itici biri olmaz diyorum ama kız çok başarılı))))
Yine gerikafalılık işbaşında iticilikte sınır tanımıyor diyorkerimoğlumu başarılı neresi başarılı yahu
Yine gerikafalılık işbaşında iticilikte sınır tanımıyor diyor![]()
Ama önce bayanlar yarişti. Bayanlar yolu tamamladı erkekler atişi yaptı. Acun bildiğin ayarlamiş eşleşmeyi deVay be gönulluler Almis. Bayrak yarisinda bence Atakan ile nagihan olmaliydi. Atakan farki baya acardi ve nagihan atisda isi bitirirdi.
Ne bekliyosun arkasında Semih var ona güveniyor oylamada da tescillendihe tmm aynen valla umarım kerimoğlu gider çok gıcık
Ne bekliyosun arkasında Semih var ona güveniyor oylamada da tescillendi![]()
Atisi isteyen yapiyor. Nagihanin yaptigi farka Atakan daha fazla fark yapardiAma önce bayanlar yarişti. Bayanlar yolu tamamladı erkekler atişi yaptı. Acun bildiğin ayarlamiş eşleşmeyi de![]()
Son oyunda Yattara farkı açmışken Serkay bir anda yanına ışınlandı Atakan Zafere oyun verdi.Bariz senaryo var daha anladımAma önce bayanlar yarişti. Bayanlar yolu tamamladı erkekler atişi yaptı. Acun bildiğin ayarlamiş eşleşmeyi de![]()
G.tü kalktı birkaç oyun alınca Semihe düşman olması zaten kendisini bitirdi.Bu gidisle acun bu serkayi sampiyon yaparsa hic sasirmam![]()
Son oyunda Yattara farkı açmışken Serkay bir anda yanına ışınlandı Atakan Zafere oyun verdi.Bariz senaryo var daha anladım
Semih Atakan finali olacak kesin gibi@EFE UYSAL acun bu ne yapacagi hic belli olmaz turabi gibi bir adami iki kere sampiyon yapan adamdan her seyi beklerim ben![]()